Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki mikser na wesela naglosnienie ldm?

mniamian 29 Sep 2009 21:21 2447 7
    mniamian
    Level 14  
    Witam. Potrzebujemy miksera do kapeli na wesela muzyka na żywo. Mam nagłośnienie góry Ldm PDP-612- 600W (jedna) na glosnikach celestion, subbasy elestry 600W (jedna) na glosnikach beyma. Zamierzamy też zakup końcówki do ldmów ads czy hand box lepszy? I jaki mikser polecacie do tego zestawienia.. myśleliśmy o mackie CFX 16MK. żeby było ok 16 kanałów oczywiscie moze byc wiecej.. czy allen & heath bedzie lepszy, czy jakies inne propozycje? co sądzicie o peavey-ach? Z góry dziekuje za pomoc...
  • Helpful post
    User removed account
    User removed account  
    mniamian
    Level 14  
    dobre te koncowki hand boxa? tez slyszałem ze lepiej jak ads sie spisuja, mikser mackie ok. a jak z jakością dźwięku z tego miksera?

Dodano po 52 [minuty]:

bo ja myślałem też o mikserze Allen & Heath zed 24.. czy lepszy niz mackie czy gorszy doradzcie bo nie mam zielonego pojęcia

Dodano po 20 [minuty]:

podam może konkretnie mikser:

MACKIE CFX 16 MK 2 czy ALLEN & HEATH ZED 24 ???
    User removed account
    User removed account  
    mniamian
    Level 14  
    bo jest mackie 1604 VLZ3 czy nie jest to lepsza wersja? te cfx podobno że to chińszczyzna;/
    User removed account
    User removed account  
    mniamian
    Level 14  
    w sumie nie potrzebuje az tak duzego miksera bez bajerów, prosty a dobry. nawet moze byc bez efektów kamery poglosowej. w takim razie bym sie zastanawial nad tym mackie. A o tym Allen & Heath nie slyszales nic?
    User removed account
    User removed account