Nie mam jeszcze wzmaka ale myslalem o blaupunkcie 4100 a suba chcialem o mocy rms 400-600 wat,muzy to slucham techno i house a efekt ma byc halas na zewnatrz ,moj znajomy ma suba o mocy rms 350 wat nie pamietam mocy wzmaka auto ma audi A4 nie ma zadnego efektu na zewnatrz bo ma podobno wygluszony bagażnik?A za 1500zl chcialem kupic suba i wzmacniacz
Jeżeli chcesz żeby było cię słychać zanim pojawisz się na horyzoncie , to tuba infinity ( (numer 758594632)
jeżeli oczywiście masz tyle miejsca w bagażniku, i nie jest ci on potrzebny.
Wlasnie oto mi chodzi zeby bylo mnie slychac na horyzoncie tak jak piszesz,a jesli tuba infinity to jaki wzmacniacz
Dodano po 8 [minuty]:
Nie chce kupowac osobno jakis sub potem srzynie i skladacto,tylko gotowy subwoofer lub tube o duzej mocy rms 400-600wat i do tego odpowiedni wzmacniacz
Powiem wam tylko ze do paska b5 musi być mocny sprzet bo est wygłuszony.
Miałem w seacie toledo suba magnat xecutor 1200 i nie szło wysiedzieć a jak przełożyłem do paska to taki normalny,miekki basik.
Zobacz czy za siedzeniami jest blacha i czy tylna półka też jest z blachy ,najlepszy efekt mozna uzyskać jak poniżej i na tej konstrukcji trzeba zrobić zestaw, z głośnikim skierowanym w strone kabiny
Półka jest blachy a z tyłu siedzenia z materiału a pod chyba blacha to co kupić skrzynie,tu kolega pisze ze Lanzar 12 jest odpowiedni mozesz wiesz gdzie mozna kupić gotową skrzynie i do tego wzmacniacz,tylko ja jest w Anglii to alegro chyba odpada pozdr
Dokładnie jak pisze jogi 23 jest blacha na siedzeniach i półka tak samo i do tego wygłuszona jest i dlatego tak słao gra.A ja niemam mozliwości takiej jak na rysunku bo ja mam tube.Ale wkształcie 6 kąta z płyty nie zaden karton.
A czy pośrodku niema takiej klapki na narty np? powinna być.
jeżeli nie to dobże byłoby zrobić otworki znaczy wydupczyć dziure dużą.
na fotce nie jest karton tylko mdf..
Mam jedną tube i jest z klejonego kartonu.
Niewiem chyba coś jest takiego jak ten otwór na narty.(Dzis spotkalem sie z tym w bmw).Ale i tak dobrze gra.
Jednak chyba kupie 2 Lanzary wszyscy je chwalą odpowiednia moc.Jak masz czas to na stronie ALPHA CAR AUDIO jest duzy wybór sobwooferów moze Mi cos doradzisz moze znajdziesz cos jeszcze lepszego pozdro