Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Epson dx8400 reset pampersa

siesiek26 01 Oct 2009 19:34 6432 2
    siesiek26
    Level 1  
    Witam ,szukałem ale nie mogę nic znależć.Mianowicie posiadam epson dx8400 przepełnił mi się absaorber (pampers) próbowałem unitly servise 4.3 ale nie ma tam takiej drukarki .Czy ma ktoś inny program żeby dało sie odblokować tę drukarkę(ew.kupie taki program)
    AdrianK17
    Level 16  
    Szukałem informacji w sieci na ten temat, tak na zapas, żeby wiedzieć jak postąpić (posiadam dx8450). Nie znalazłem żadnej konkretnego opisu lub programu, oprócz wypowiedzi serwisanta, że resetu drukarki można dokonać jedynie w serwisie.. :(
    Terminator2
    Level 10  
    Ja mam też taki problem mam drukarkę Epson Stylus D78 i też nie mogę zresetować licznika pampersa. Byłem nawet z ta drukarką w 2 serwisach, które się tym zajmują ale oni też nie mogli tego zdobić. Pozostaje tylko autoryzowany serwis Epsona, który znajduje się w Warszawie tak więc jeśli bym chcia dalej używać moją drukarkę to musiałbym zapłacić za serwie i tu cena: jak bym chciał sam reset Ep-Romu 45zł a jak bym chciał reset+ wymiana pampersa 139zł brutto + koszt transportu drukarki kurirem d z Tczewa do Warszawy i z powrotem. Jest to kompletnie nieopłacalne jak za 140 zł moge kupić nową drukrkę na gwrancji :P
    Jeśli taki stan rzeczy się nie zmieni to Epson na pewno straci klientów bo ja już nie zamierzam kupić drukarki Epsona wiedząc że jak wydrukuję 3600 kartek to drukarka stanie się bezużyteczna :P