Witam, jestem od 4 lat posiadaczem zegarka Unitra Warel, ale dopiero dzisiaj na myśl mi przyszło, aby napisać na elektrodzie o problemie związanym z tym zegarkiem.
W zegarku są 4 przyciski:
1-wyświetlanie godziny
2-Ustawianie minut
3-Ustawianie godzin i miesięcy
4-wyświetlanie daty
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak ustawić dni, bo jak ustawiam miesiące to musze nacisnąć przycisk "4" i naciskać przycisk "3" aby ustawić ilość dni, gdy robię tak że naciskam "4" i naciskam "2" to nie ustawiają się dni tylko od razu przechodzi w ustawianie minut. Nie mam do zegarka żadnej instrukcji dostałem go 4 lata temu od dziadka, a dziadek też takowej instrukcji nie ma.
Proszę o podpowiedź jak ustawić dni.
Przepraszam moderatorów jeśli nie ten dział, a jakby co to proszę o przeniesienie do właściwego działu.
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam Turboadi
W zegarku są 4 przyciski:
1-wyświetlanie godziny
2-Ustawianie minut
3-Ustawianie godzin i miesięcy
4-wyświetlanie daty
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak ustawić dni, bo jak ustawiam miesiące to musze nacisnąć przycisk "4" i naciskać przycisk "3" aby ustawić ilość dni, gdy robię tak że naciskam "4" i naciskam "2" to nie ustawiają się dni tylko od razu przechodzi w ustawianie minut. Nie mam do zegarka żadnej instrukcji dostałem go 4 lata temu od dziadka, a dziadek też takowej instrukcji nie ma.
Proszę o podpowiedź jak ustawić dni.

Przepraszam moderatorów jeśli nie ten dział, a jakby co to proszę o przeniesienie do właściwego działu.
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam Turboadi