Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Vygis USB Serial Controller nie przyjmuje sterowników

zikmaster 06 Oct 2009 23:11 3291 8
    zikmaster
    Level 15  
    Zakupiłem vygisa...okazało się iż przysłali mi jakiś feler...Rozpoznawany jest jako USB Serial Controller...Pomyślałem że trzeba gozaprogramować ok...mam wszystko co trzeba ale za żadne cuda nie moe wymusić instalacji tego ustrojstwa...Ma ktoś jakieś wskazóweczki??Bedę bardzo wdzięczny...
    zikmaster
    Level 15  
    No ależ to były pierwsze czynności jakich się złapałem...Nic nie działa...O ile mi wiadomo komputer powinien wykryć box jako USB toRS232 by vygis a wykrywa jako USB Serial Controller i nie przyjmuje zadnych sterowników...wymuszenie instalacji sterownika również nie skutkuje...Doszukałem się jedynie informacji iż spowodowane to może być złym zaprogramowaniem boxa...No i tu problem...jak mam go przeprogramować jeśli nie chce się zainstalować...???
    Lawarov
    GSM Product Supporter
    Sam niewiele zrobisz, proponowałbym skontaktować się ze sprzedawcą w celu rozwiązania problemu. Jeżeli box był nowy sprzedawca powinien zaoferować pomoc przy instalacji sprzętu.
    zikmaster
    Level 15  
    To ja bardzo chętnie poproszę o pomoc...Sprzedawca się chyba wypiął na sprawe i nie ma z nim kontaktu...Jestem otwarty na propozycje...
    zikmaster
    Level 15  
    @Lawarov :Nie wiem jak ci dziękować...jak najbardziej działa....
    teraz tylko zeby mój sprzedawca sie nie wypiął i przysłał pliki reg...
    Dziękuję wszystkim za pomoc...
    Lawarov
    GSM Product Supporter
    Jak będziesz miał problem z plikiem reg, to daj znać postaram się załatwić.