z telestarta pin 2 do sterownika webasta na pin 1 podłączenie równoległe do zegara po wypięciu zegara też nie startuje.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereppauto wrote:
Chciałem zapytać przy okazji czy ktoś już programował pilota t90 bo ja po wszystkich próbach nadal nie mogę go zaprogramować !
balar wrote:Witam
Posiadam tylko jeden pilot (T91) do swojego webasta i chciałem dokupić sobie drugi lecz niestety na allegro jest masę pilotów od WV oznaczone jako T91R i moje pytanie brzmi czy dam rade sparować centralkę od t91 i pilota t91r??
Pozdrawiam
piotruch wrote:balar wrote:Witam
Posiadam tylko jeden pilot (T91) do swojego webasta i chciałem dokupić sobie drugi lecz niestety na allegro jest masę pilotów od WV oznaczone jako T91R i moje pytanie brzmi czy dam rade sparować centralkę od t91 i pilota t91r??
Pozdrawiam
Na 99% da się. Wg. mnie są identyczne.
balar wrote:piotruch wrote:balar wrote:Witam
Pozdrawiam
Na 99% da się. Wg. mnie są identyczne.
Potwierdzam działa !!Juz sparowane![]()
jedyna różnicę która zauważyłem między tymi pilotami (t91-t91r) to to ze w t91r nie dzałają komendy typu zmiana trybu grzania na wietrzenie itp poza tym OK