Witam mam problem, przykładam się do wymiany silnika, aktualnie posiadam Espero 1.5 które pali tyle oleju ze musiał by palić z 5litrów gazu żeby opłacało się nim jeździć, ale mam drugie Espero całkowicie na części, chciałem się dowiedzieć czy da się to zrobić bez większych komplikacji, kolega mechanik wspomniał że jest dużo bawienia zważywszy na to że trzeba wymienić wiązkę elektryczną komputera, (bo komputer to wiadomo) czy to prawda? więc może wystarczyło by puścić kilka kabli których mogło by ewentualnie brakować? (na benzynie praktycznie nie jeżdżę)
A może ktoś chciał by mi przy tym pomóc za nie wygórowana kwotę, oczywiście najbrudniejszą robotę wykonam osobiście chodzi mi tylko o elektrykę czyli część finałową...Jestem z Warki, więc myślę że ktoś np. ze stolicy mógłby mi przy tym pomóc.
A może ktoś chciał by mi przy tym pomóc za nie wygórowana kwotę, oczywiście najbrudniejszą robotę wykonam osobiście chodzi mi tylko o elektrykę czyli część finałową...Jestem z Warki, więc myślę że ktoś np. ze stolicy mógłby mi przy tym pomóc.