Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Wzmacniacz pod przód - cena ~400zl ,uzywany

Favkes 18 Oct 2009 00:27 1352 5
    Favkes
    Level 10  
    Witam!
    Zwracam sie do Was z prośbą o doradzenie wzmacniacza pod przednie glosniki - glosniki to Pioneer TS-E 170Ci, radio , Alpinka jakas (jestem w fazie kupna, zobaczymy co uda sie dostac w dobrej cenie :))

kwota jaka dysponuje 400zł +/- troche...tzn jesli bedziecie polecali bardzo cos za 500zł to pewnie tez sie uda :) - oczywiscie chce kupic wzmacniacz uzywany :)

sam zastanawiam sie nad GENESIS PROFILE TWO ale moze macie jakies inne typy :)

pozdrawiam i prosze o rade / typy

ps.
    Zastanawiam sie tez nad jakims starszym modelem alpiny v12 - co o tym sadzicie?? - oplaca sie?, ceny niewysokie , zmiescilbym sie napewno w 300,400zł , ale czy sie oplaca ?
    jarbarek
    Level 21  
    Genesis to dobry pomysł. Jest jeszcze na allegro alpina 3544 z mocą jak smok ;)

Dodano po 1 [minuty]:

Zależy co chcesz osiągnąć. Jakiś czas temu było dużo starych /złota seria/ Sony, ale już ich nie widać.
    finchers
    Level 11  
    stare alpiny v12 lub sony to dobry pomysł!
    jakbys trafił tanio genesis profile two też śmiało bierz
    odezwij się na pw to coś wymyślimy:)
    Favkes
    Level 10  
    Co chce osiagnac - absolutnie NIE zalezy mi na glosnosci / zrzucaniu beretu z glowy - chodzi mi o czystosc i przejrzystosc sceny - tzn ogolnie slucham r'n'b / starszy rock / nowszy vocal ;)) i do tego ma byc wzmak ,pod to tez zostaly zakupione glosniki pioneera:) , nie slucham techno/hh itp wiec glosnosc/ mega uderzenie nie jest mi potrzebne :)

jesli ktos mialby cos fajnego "na zbyciu " to niech sie odezwie na pw :)
    Favkes
    Level 10  
    A co powiecie na SONY XM-4045 ?? albo SONY XM-3040f ??