Witam! Mam zamiar kupić nową lodówkę. Aktualnie zastanawiam się nad Mastercookiem model LCES-817X. Jakie są Wasze opinie o tej firmie? I jaką inną ewentualnie polecacie w przedziale 1300-1600 zł?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therechester009 wrote:5 lat gwarancji??? ciekawe czy na układ chłodniczy czy sprężarkę a może na całośc. średni ores wytrzymałości Mastercook'a to 2-3 lata potem zaczynają się dziac cuda niewidy i koszty naprawy są nie opłacalne ja bym polecił lodówki takich firm jak: Electrolux, Bosch, Siemens lub AEG a jeśli chcesz naprawdę dobry sprzęt chłodnicz to proponuje firmy : Miele oraz Liebherr. Sprzęt może trochę droższy ale jakoś wykonania mowi sama za siebie
pozdrawiam
chester009 wrote:5 lat gwarancji??? ciekawe czy na układ chłodniczy czy sprężarkę a może na całośc. średni ores wytrzymałości Mastercook'a to 2-3 lata potem zaczynają się dziac cuda niewidy i koszty naprawy są nie opłacalne ja bym polecił lodówki takich firm jak: Electrolux, Bosch, Siemens lub AEG a jeśli chcesz naprawdę dobry sprzęt chłodnicz to proponuje firmy : Miele oraz Liebherr. Sprzęt może trochę droższy ale jakoś wykonania mowi sama za siebie
pozdrawiam