Witam:D
Do tej pory działam na XP a zaniedługo zamierzam zainstalować sobie W7.
Z instalką chyba nie będzie problemów (laikiem jestem ale nie całkiem),ale trapi mnie problem Outlooka 2007 który jest moim programem pocztowym(dodam,że od paru lat) i wszystkie moje maile,odpowiedzi,fotki,(no i reszta word,exel)cała agenda pójdą w pole.
Jak najlepiej uniknąć tego problemu.(pliki można skopiować na przenośnego ale kontakty i maile nie).Czy jest jakiś serwer zewnętrzny na który to wszystko można przenieść a potem po prostu importować?
Moje sprzęta to:
MB MSI G31 M3 V2
INTEL PENTIUM E5200
FSC 320GB SATA 2.5
FSC 500GB SATA 2.5
RAM 4GB A-DATA
XFX GFORCE 9400 GT
Nagrywarka,czynik kart itp.
Może już ktoś przerabiał i ma jakiegoś gotowca?
Wiem można mieć dwa systemy na osobnych dyskach ale jakoś nie za bardzo wierzę żeby to wszystko pracowało bez zająknięcia.
Pozdrowienia.
Do tej pory działam na XP a zaniedługo zamierzam zainstalować sobie W7.
Z instalką chyba nie będzie problemów (laikiem jestem ale nie całkiem),ale trapi mnie problem Outlooka 2007 który jest moim programem pocztowym(dodam,że od paru lat) i wszystkie moje maile,odpowiedzi,fotki,(no i reszta word,exel)cała agenda pójdą w pole.
Jak najlepiej uniknąć tego problemu.(pliki można skopiować na przenośnego ale kontakty i maile nie).Czy jest jakiś serwer zewnętrzny na który to wszystko można przenieść a potem po prostu importować?
Moje sprzęta to:
MB MSI G31 M3 V2
INTEL PENTIUM E5200
FSC 320GB SATA 2.5
FSC 500GB SATA 2.5
RAM 4GB A-DATA
XFX GFORCE 9400 GT
Nagrywarka,czynik kart itp.
Może już ktoś przerabiał i ma jakiegoś gotowca?
Wiem można mieć dwa systemy na osobnych dyskach ale jakoś nie za bardzo wierzę żeby to wszystko pracowało bez zająknięcia.
Pozdrowienia.