Witam.
Otóż zamierzam w tym tygodniu nabyć radyjko do Renault Laguny 1.6 16v z grudnia 2000roku (nie wiem czy to ważne ale lepiej podać
).
Zamontowane są w niej nisko-jakościowe głośniki w drzwiach: Ground Music System 8612 i jeszcze dwa małe głośniki (niestety nie wiem jakie) w desce pod przednią szybą.
Także nie musi to być sprzęt rewelacja, byle by grało przyjemnie i ciepło
Ale musi być przede wszystkim solidne, a nie typowa chińszczyzna co mąkę wsadzą i ma grać.
Cena do 300zł. Jeśli te głośniki są bardzo "szajskie" to jakie najlepiej dokupić (teraz z radiem, ewentualnie w przyszłości)?
Co do radia to:
- najlepiej z USB albo AUX.
- podświetlenie pomarańczowe byłoby super
- podstawowa regulacja (niskie, wysokie, kontur itp.)
- intuicyjna obsługa. Najlepiej jak najprostsza.
Bluetooth w tej cenie to raczej nie będzie
. I czy warto dawać jakieś wygłuszenie do drzwi? Jeśli tak to jakie przy takich nisko-jakościowych głośnikach?
Pozdrawiam.
Otóż zamierzam w tym tygodniu nabyć radyjko do Renault Laguny 1.6 16v z grudnia 2000roku (nie wiem czy to ważne ale lepiej podać

Zamontowane są w niej nisko-jakościowe głośniki w drzwiach: Ground Music System 8612 i jeszcze dwa małe głośniki (niestety nie wiem jakie) w desce pod przednią szybą.
Także nie musi to być sprzęt rewelacja, byle by grało przyjemnie i ciepło

Cena do 300zł. Jeśli te głośniki są bardzo "szajskie" to jakie najlepiej dokupić (teraz z radiem, ewentualnie w przyszłości)?
Co do radia to:
- najlepiej z USB albo AUX.
- podświetlenie pomarańczowe byłoby super

- podstawowa regulacja (niskie, wysokie, kontur itp.)
- intuicyjna obsługa. Najlepiej jak najprostsza.
Bluetooth w tej cenie to raczej nie będzie

Pozdrawiam.