Witam. Mam pewien problem na pc z Windowsem XP. Niedawno chciałem zmienić system okienkowy na Linuxa, no więc bez problemów zrobiłem format i zainstalowałem. Po wielu godzinach próbowania "rozkminiania" co i jak na linuxie zachciało mi się pograć w gry, które miałem na windows'a. Dobra, dość tej opowieści..
Zrobiłem format, no to wkładam płytkę instalacyjną XP i czyta. Bootuje płytę i instaluje się.. jest to pierwszy etap (kopiowanie plików instalacyjnych). Po kopiowaniu wyskakuje informacja, że system zostanie uruchomiony ponownie i instalator zostanie wznowiony. No to ok. czekam. Restart.. i od nowa kopiowanie TYCH SAMYCH plików instalacyjnych i tak w kółko (wcześniej się formatuje)
Co może być? Podpowiem, że linux znów instaluje się bezproblemowo.
Pozdrawiam i liczę na pomoc !
Zrobiłem format, no to wkładam płytkę instalacyjną XP i czyta. Bootuje płytę i instaluje się.. jest to pierwszy etap (kopiowanie plików instalacyjnych). Po kopiowaniu wyskakuje informacja, że system zostanie uruchomiony ponownie i instalator zostanie wznowiony. No to ok. czekam. Restart.. i od nowa kopiowanie TYCH SAMYCH plików instalacyjnych i tak w kółko (wcześniej się formatuje)
Co może być? Podpowiem, że linux znów instaluje się bezproblemowo.
Pozdrawiam i liczę na pomoc !