Witam mam pewien problem.posiadam router linksys wag54gs którym rozdzielam 2 mb neostradę.Router i kompuer stacjonarny mam z w jednym końcu domu , a swój pokój w którym korzystam z laptopa w drugim końcu i dodatkowo piętro niżej.Mam zrobioną sieć bezprzewodową jednak sygnał jest niestabilny ..i tu moje pytanie chciałbym zrobić tak aby jakośc połaczenia była lepsza..a dodatkowo chciałbym podłaczyć dekoder N-ki i play stasion 3 do internetu.Z tego co wyczytałem w internecie to powinienem dokupić jakis access point ale z tego co się orientuje to ma on tylko jedno wyjscie.Czy jeżeli dokupie drugi router, podłacze do niego dekoder,play station kablem i bezprzewodowo laptopa oraz ustawie go w odpowiednim trybie to bedzie to wszystko razem działać z tym linksysem którego mam?? A i jeszcze drugie pytanie czytałem ze do tego linksysa trzeba dokupić drugiego tej samej firmy bo innych może nie działać..:/ czy to prawda czy moze da rade coś tańszego typu D-link czy TP-Link ?? z góry dziękuje za pomoc