Witam! W moim liceum dostałem zadanie aby skompletowac nowe nagłośnienie poza mikrofonami. Chodzi o nagłośnienei główne, odśłuch sceniczny i mikrofony pojemościowe dla chóru. Ze względu na to, że aula jest mała a krzeseł ponad 250 sztuk to miejsca nie jest za wiele... a scena wielkością tez nei grzeszy. Zmuszony więc jestem do zastosowanai kolumn aktywnych. Sygnał z miksera bedzie pociagniety przewodem multicore na koniec auli. Miejsce dla miksera jest rowneiz ograniczone, a wejsc nie jest potrzebnych za duzo, ale jestem otwarty na propozycje i prosze o porade co ewentualnei mozna by zmienic.
Kolumna aktywna LDM PLP 312 A
Kolumna pasywna LDM PLP 312
Kolumna aktywna/odsłuch LDM PMA 10
Mikser analogowy Yamaha MG 124 CX
Mikrofon pojemnościowy x2 SAMSON C03
Mi za ten sprzęt wyszło 6221zł, i wpodobnych kwotach chciałbym również oscylować.
Chciałem się równiez spytać jak wygląda rozkład mocy i co ze stereo w przpadku połączeniu tej kolumny aktywnej z pasywną.
Z góry dziękuję za pomoc.
Kolumna aktywna LDM PLP 312 A
Kolumna pasywna LDM PLP 312
Kolumna aktywna/odsłuch LDM PMA 10
Mikser analogowy Yamaha MG 124 CX
Mikrofon pojemnościowy x2 SAMSON C03
Mi za ten sprzęt wyszło 6221zł, i wpodobnych kwotach chciałbym również oscylować.
Chciałem się równiez spytać jak wygląda rozkład mocy i co ze stereo w przpadku połączeniu tej kolumny aktywnej z pasywną.
Z góry dziękuję za pomoc.