Jak w temacie. Chcę zastąpić seryjnego oplowskiego kaseciaka czymś nowszym. Sensowne chyba też będzie wymiana oryginalnych głośników na coś lepszego. Zastanawiam się tylko czy wymieniać wszystkie czy tylko te z przodu (autem podróżuje głównie sam lub z jednym pasażerem). W przyszłości w grę pewnie wejdzie jakiś wzmacniacz, no chyba że jakimś magicznym sposobem uda wam się zmieścić w 1000zł.
Od zestawu oczekuję czystego, głębokiego brzmienia i wyjścia na pendrive. Dodatkowo BARDZO mile widziane, aby radio można było bez problemu podłączyć do sterowania z kierownicy.
Jestem zupełnym laikiem więc mówcie maksymalnie prostym językiem. Z góry dziękuję.
Zapomniałem dodać, że wszystko ma być nowe ;]
Mile widziane też jakieś tańsze opcje, muszę w koszta wliczyć montaż tego sprzętu bo sam temu nie podołam, no i raczej nie będę kupował na allegro a w normalnych sklepach.
Od zestawu oczekuję czystego, głębokiego brzmienia i wyjścia na pendrive. Dodatkowo BARDZO mile widziane, aby radio można było bez problemu podłączyć do sterowania z kierownicy.
Jestem zupełnym laikiem więc mówcie maksymalnie prostym językiem. Z góry dziękuję.
Zapomniałem dodać, że wszystko ma być nowe ;]
Mile widziane też jakieś tańsze opcje, muszę w koszta wliczyć montaż tego sprzętu bo sam temu nie podołam, no i raczej nie będę kupował na allegro a w normalnych sklepach.