Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Gdzie znajduje sie sterownik zamka centralnego w passacie b5

chmielum2222 06 Dec 2009 20:12 34303 10
    chmielum2222
    Level 11  
    Witam mam passata b5 99r. podlaczylem go pod kompa i pokazalo mi ze mam spalony sterownik zamka centralnego. Nie wiem gdzie to sie nawet znajduje wiec szukam tu jakiejs pomocy. nie dosc ze nie dziala mi centralko to jeszcze lusterka. pomozcie z gory dziekuje:)
    Jurek220
    Level 30  
    Dokładnie to moduł.A jaki błąd pokazało?
    Pozdr.
    mansky
    Level 19  
    Może tylko złącza instalacji zgniły przy progu od strony kierowcy?
    chmielum2222
    Level 11  
    tzn kolega mi to sprwdzał i powiedział mi ze mam padnity sterownik zamka centralnego
    Jurek220
    Level 30  
    Dzięki za odpowiedz,ale ja zadałem Ci pytanie na które nie otrzymałem odpowiedzi.
    Pozdr.
    chmielum2222
    Level 11  
    złączkato napewno nie jest bo sprawdzalem,nadal poszukuje tego sterownika,dzieki pozdr.
  • Helpful post
    milejow
    Level 43  
    Każdy zamek ma swój sterownik(w drzwiach,obsługujący też m.inn. elek.szyby) Więc sterowników jest 4 a nadzoruje je moduł komfortu pod wykładzina podłogi, przed fotelem kierowcy
    chmielum2222
    Level 11  
    W sumie to szyby mi dzialaja i tylna klapa. nie dziaja mi lusterka klapka wlewu paliwa i ten caly centralny zamek. Dzieki jutro bede patrzyl:) pozdrawiam.
    milejow
    Level 43  
    I co chcesz zobaczyć, blachę montażową i inne podzespoły? Podłączyć VAG,a i sprawdzić, co ma do powiedzenia system. Jeszcze jedno, VAG,a niech podłączy ktoś, kto ma o tym pojęcie bo kolega u którego to sprawdzałeś, nie ma żadnego
    Pawel wawa
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Było na forum, nie masz pojęcia o usterce, zamykam temat.