Przewijanie filmu divix działa tylko z płyty. Z USB nie działa.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therebrokat wrote:sprzecik nie jest zly, problem w tym ze zaktualizowalem softa i nie reaguje na pilota ani na przyciski na obudowie a na wyswietlaczu ciszajest jakis sposob naprawy tego ustrojstwa albo gdzie mozna dostac plyte glowna do niej?
jok wrote:
I druga rzecz - czy można wyłączyć tę nagrywarkę nie wyłączając jej z prądu, tzn. aby nie była w standby? Niby na panelu nagrywarki przycisk jest opisany "on/standby/off", ale powoduje on tylko włączenie i wyłączenie do standby.
Ponadto gdy nagrywarka jest w trybie standby i wyłączę ją od sieci, a później ponownie włączę do sieci - o dziwo uruchamia się (zamiast przejść do standby).
krakusek2 wrote:4. W instrukcji dopatrzyłem się kilku błędnych tłumaczeń np: że na pilocie znajdują się klawisze VOL+ oraz VOL-.. Nie znalazłem takich jedyne co jest to CHANEL - + nie mające wpływu na poziom głosu.
jok wrote:Proszę, aby ktoś sprawdził czy działa u Was opcja zmieniania formatu obrazu (4/3 LB, 4/3 PS, 16/9 WS) podczas oglądania TV lub odtwarzania nagranego materiału z HDD.
Tzn. czy oglądając coś nadawanego w 16/9 i ustawiając 4/3 LB dodaje u Was w telewizorze 4/3 czarne pasy (z dołu i góry ekranu)? U mnie niestety nie. Mimo iż opcje te są niby dostępne i je przełączam - nic się nie zmienia .
jok wrote:Rozumiem, że te opcje działają u Ciebie podczas oglądania TV poprzez tuner nagrywarki? Czy może tylko gdy puszczasz coś z płyty?
Rabinek wrote:Mój tata nabył wersję 80GB i dysk ma cichutki.
Rabinek wrote:U mnie też nie jest plombowana, jednak wolałbym wyciągnąć tę płytę w trochę mniej inwazyjny sposób - o ile takowy dla tego czytnika istnieje...
jok wrote:Witam
(...)Dźwięk jest jakiś metaliczny.
(...)
jok wrote:...
Tzn. czy oglądając coś nadawanego w 16/9 i ustawiając 4/3 LB dodaje u Was w telewizorze 4/3 czarne pasy (z dołu i góry ekranu)?(...)
jok wrote:...
Ponadto gdy nagrywarka jest w trybie standby i wyłączę ją od sieci, a później ponownie włączę do sieci - o dziwo uruchamia się (zamiast przejść do standby)...
iresla wrote:... dziś zgrywałam z kamery na twardy dysk a potem po małych modyfikacjach nagrałam na płytkę DVD, potem spróbowałam ją sfinalizować. Trwała ta finalizacja bardzo krótko, więc chyba jej nie sfinalizowało, bo żaden inny sprzęt jej nie widzi...