Przeczytałem pierwszą stronę, wywnioskowałem że Technics robi chłam?! aż mnie skręca. Jako, że mam sporo tego sprzętu, wypowiem sie - co do amplitunerów to one nie mają jakości i grają płasko, większość wzmacniaczy Technicsa, grała płasko... ALE! i te ale zostanie przedstawione poniżej:
Technics SU-A1
Parametry:
Rok: 1978
Moc: 350w/8OHM (oczywiście sinus..)
I tak dalej...
Niektórzy po prostu tak mówią, że Technics robi badziewie - dlatego że 90% najmocniejszych modeli wzmacniaczy i innych sprzętów - było robione TYLKO I WYŁĄCZNIE na Japonie oraz Stany Zjednoczone.
Można by długo o tym pisać...
Osobiście posiadam 7 segmentową wieżę z lat 96-2000 (złote, ostatnie lata Technicsa)
Skład:
Wmacniacz: SU-A900S Mark II(wszędzie są modele reference, ja akurat posiadam wersje Mark II)
Procesor dźwięku: SH-GE90 (tego nie trzeba przedstawiać.)
Deck: RS-AZ7 (amorphus głowica, też nie trzeba przedstawiać.)
Tuner: ST-GT650 (recenzje mówią i odzwierciedlają wszystko!)
Zmieniarka: SL-MC400 (110 płyt, co do jakości no to w końcu zmieniarka...)
MD: SJ-MD150 (mini-disc, bardzo rzadki segment i nietypowy w Polsce.)
Także niech nikt mi nie mówi, że Technics robi badziewie...
Technics SU-A1

Parametry:
Rok: 1978
Moc: 350w/8OHM (oczywiście sinus..)
I tak dalej...
Niektórzy po prostu tak mówią, że Technics robi badziewie - dlatego że 90% najmocniejszych modeli wzmacniaczy i innych sprzętów - było robione TYLKO I WYŁĄCZNIE na Japonie oraz Stany Zjednoczone.
Można by długo o tym pisać...
Osobiście posiadam 7 segmentową wieżę z lat 96-2000 (złote, ostatnie lata Technicsa)
Skład:
Wmacniacz: SU-A900S Mark II(wszędzie są modele reference, ja akurat posiadam wersje Mark II)
Procesor dźwięku: SH-GE90 (tego nie trzeba przedstawiać.)
Deck: RS-AZ7 (amorphus głowica, też nie trzeba przedstawiać.)
Tuner: ST-GT650 (recenzje mówią i odzwierciedlają wszystko!)
Zmieniarka: SL-MC400 (110 płyt, co do jakości no to w końcu zmieniarka...)
MD: SJ-MD150 (mini-disc, bardzo rzadki segment i nietypowy w Polsce.)
Także niech nikt mi nie mówi, że Technics robi badziewie...