Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

citroen berlingo stanol podczas jazdy nie mozna go odpalic

mepson 21 Dec 2009 12:35 2707 2
    mepson
    Level 2  
    witam kolegow mam staraszny problem z citroenem berlingo 1,6hdi 75km 2007r jak bylo zimna minus 11 stopni moje auto odpaliło ale starsznie klekotało i zucalo silnikiem po pracy na wolnych obrotach praca auta wruciął do normy .lecz po przejechaniu 15km zaczeło klekotać i stanelo juz trzeci dzien nie moge go uruchomić wymienilem filtr paliwa bsi jest sprawne komputer nie pokazuje zadnych beledów a a nie mozna go odpalić jest tez odpowietrzony pompa dzial kreci jak szalony a nie chce zapalic paliwo na wtryskach jest. prosze o szybka pomoc [/b]
    Michu10
    Level 32  
    Powiedz co ty tam odpowietrzałeś? Mam obawy co do rzetelności tej diagnostyki
    mepson
    Level 2  
    Michu10 wrote:
    diagnostyka ok kolego bsi pokazuje ze jest sprawne połozenie wałka rozrzadu pokazuje ze jest w pozadku a odpowietrzałem układ prze ten zielony przewód za pomoca naczynka cisnieniowego i sprerzarki naprawde wszyscy jestesmy w kropce i nie wiem co dolega mu pompa tez jest sprawna . naprawde potrzebuje pomocy .

Dodano po 4 [minuty]:

Michu10 wrote:
    kolego to moje gg 9099767 jak odezwiesz sie to podaj nnumer tel zadzwonie i wszystko opowie jak było co robione