Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

seat toledo trzeciej generacji 2006 2.0 tdi 140km car audio

1234maciej 25 Dec 2009 19:49 1329 6
    1234maciej
    Level 10  
    mam seata toledo 3 i chciałbym w nim zabudowac głośnik w bagażniku.Wydaje mi się że jest tam miejsce bo nad kołem zapasowym jest półka i chcę ją usunąć i na jej miejsce dać sklejkę i w nią włożyć głosnik.mam jbl gts 300 mm i wzmacniacz 2 kanałowy też jbl gts.I mam pytanie czy to zagra
    wasylwek
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Hmm... dżwięk wyda na pewno :D . A Ty kolego poczytaj jak się robi subwoofery i co to głosnik FreeAir i jak ...gra :?: (Faq Bartka Nazara choćby tak są nawet ...obrazki :D ) i popraw pisownię.
    1234maciej
    Level 10  
    ja ten głośnik i wzmacniacz miałem wcześniej zamontowany w a klasie w ten sam sposób i grało to bardzo dobrze to jest głośnik bass reflex
    kaczorjunior85
    Level 15  
    Nie ma czegos takiego jak "głośnik bass reflex", jedynie co, to jest to rodzaj skrzyni. Najlepiej zrob do niego skrzynke, a nie wsadzaj go do polki, bo to sie mija z celem.
    1234maciej
    Level 10  
    zle mnie rozumiesz bo to nie jest ta półka na górze za siedzeniami tylko na dole.A wygląda to tak że jest koło zapasowe które wystaje jest wykładzina na tym i żeby to było równe to jest taka półka i ją właśnie chcę zlikwidować.W to miejsce dam sklejkę.I jeszcze jedno tam w tylnym pasie jest odpowietrzenie auta czy mam to zatkać czy robić dziurę na bass reflex w tej sklejce
    cuba1313
    Level 16  
    Wydaje mi się, że nic dobrego z tego zestawienia nie zrobisz. Napisz konkretnie co to ma być, bo chyba ci się wydaje, że to ma być audio w aucie, a nie w piwnicy. Gdybając sobie to chyba post wyląduje w koszu.
    1234maciej
    Level 10  
    wzmacniacz gt5-a3001 i głośnik jbl gt4-12