Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

blokada skrzyni biegow laguna 95r

krzeslo1988 28 Dec 2009 16:26 1720 7
    krzeslo1988
    Level 9  
    Witam, posiadam blokade w mojej lagunie tylko mam problem zeby jej uzyc... zmieniam biegi, przekrecam kluczykiem i nic, moze ktos mi wytlumaczyc jak sie powinno "to robic" ?
    Pozdrawiam
    User removed account
    User removed account  
    romoo
    User under supervision
    Jeśli jest to dokładana.
    Odpuść sobie gmeranie bo się jeszcze zablokuje i co wtedy?
    krzeslo1988
    Level 9  
    nie powiem dokladnie jaka bo nie mam pojecia, kupilem autko i juz byla, wiem tyle ze bearlock ;/
    blokada wlasnie antykradziezowa, nie wiem co ma do tego silnik ale 1,8 benz.. skrzynia - 5 biegow, manualna :) jestem zielony jesli chodzi o samochody, wybaczcie...
    User removed account
    User removed account  
    krzeslo1988
    Level 9  
    tylko tam nie ma bolca, to jest na kluczyk, 2 dziury sa , w jedna sie wklada bolec a druga...nic tam nie ma, cala blokada jest zaraz przy galce zmiany biegow, n dole po lewej stronie... moze pomoze :)
    krzeslo1988
    Level 9  
    problem tkwi w tym iz nie posiadam tego metalowego preta... mozna gdzies go kupic ?
    van claude jean damme
    Level 19  
    Można dzidziusiu. Trzeba tylko zadzwonić do Niedźwiedź Locka, zapytać o najbliższego twojemu miejscu zamieszkania dealera, następnie trzeba udać się do tego dealera, pracownik dealera ustali długość bolca (to nie prawda, że zawsze dłuższy jest lepszy :D ), pobierze od Ciebie zaliczkę, która wybije Ci z głowy ewentualne olanie odbioru zamówionego bolca.
    Następnie po jakichś dwóch dniach otrzymasz zawiadomienie o tym, że paczuszka już przyszła i już cieszysz się pięknie działającą blokadą.
    Cieszę się, że mogłem pomóc w rozwiązaniu tego niezwykle skomplikowanego problemu, któremu nie mogłeś własnymi siłami podołać.