Witam, posiadam blokade w mojej lagunie tylko mam problem zeby jej uzyc... zmieniam biegi, przekrecam kluczykiem i nic, moze ktos mi wytlumaczyc jak sie powinno "to robic" ?
Pozdrawiam
Przypuszczam że nikt ci nie odpowie, bo raczej nikt (tak jak ja) nie wie o co ci chodzi. Jaki silnik jaka skrzynia?? O jaką blokadę chodzi?? Jakiś patent przeciwł kradzieżowy pokroju immo??
Może jakieś fotki lub dokładniejsze opisy problemu??
nie powiem dokladnie jaka bo nie mam pojecia, kupilem autko i juz byla, wiem tyle ze bearlock ;/
blokada wlasnie antykradziezowa, nie wiem co ma do tego silnik ale 1,8 benz.. skrzynia - 5 biegow, manualna jestem zielony jesli chodzi o samochody, wybaczcie...
tylko tam nie ma bolca, to jest na kluczyk, 2 dziury sa , w jedna sie wklada bolec a druga...nic tam nie ma, cala blokada jest zaraz przy galce zmiany biegow, n dole po lewej stronie... moze pomoze
Można dzidziusiu. Trzeba tylko zadzwonić do Niedźwiedź Locka, zapytać o najbliższego twojemu miejscu zamieszkania dealera, następnie trzeba udać się do tego dealera, pracownik dealera ustali długość bolca (to nie prawda, że zawsze dłuższy jest lepszy ), pobierze od Ciebie zaliczkę, która wybije Ci z głowy ewentualne olanie odbioru zamówionego bolca.
Następnie po jakichś dwóch dniach otrzymasz zawiadomienie o tym, że paczuszka już przyszła i już cieszysz się pięknie działającą blokadą.
Cieszę się, że mogłem pomóc w rozwiązaniu tego niezwykle skomplikowanego problemu, któremu nie mogłeś własnymi siłami podołać.