Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

ciagle swiecace swiatla awaryjne opel astra I

kapcyk 28 Dec 2009 22:57 4675 9
    kapcyk
    Level 11  
    mam taki problem. zmienilem poprstu akumulator na nowy i po podlaczeniu go mrugaja mi swiatla awaryjne nie dziala centralny na pilota i jeszce nie kreci rozrusznik co moze byc przyczyna?? z gory dziekuje za pomoc
    pawel s1
    Level 11  
    Witam,jest może zamontowany alarm.
    kapcyk
    Level 11  
    nie wiem czy jest alarm bo nigdy mi sie nie wlaczyl. a jazeli jest to ma jakies z tym powiazanie??
    szakkkalll
    Level 16  
    po wymianie akumulatora alarm się uzbroił i odciął rozrusznik. Syrena pewnie została wcześniej wymontowana. Szukaj centralki gdzieś pod wykładziną podłogową , chyba bez specjalisty od zabezpieczeń sobie nie poradzisz.
    Błażej
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Nie masz jakiegoś pilota? Breloczka ze stykami? Światła migają cały czas, czy po jakimś czasie przestają na chwilę, by zacząć znowu?
    kapcyk
    Level 11  
    mam pilota ale nie reaguje on wogole. wczesniej normalnie dzialal. i znlazlem z prawej strony takie pudelko i cos w nim tyka. mozna cos z tym zrobic??
    milejow
    Level 43  
    Tak, odłączyć i ominąć blokadę bo dalej nie odpali. Zrób zdjęcie, może będzie widać, co ciachnąć i połączyć
    milejow
    Level 43  
    To fabryczna centrala zamka, musisz mieć w aucie jeszcze alarm (może pod kierownicą lub za lewym plastikiem, przy progu) Położenie jej trzeba ustalić samodzielnie bo nie ma na to reguły