Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Citroen berlingo I wycieraczki, migacze dzialaja po 5 min

pochlanaicz 10 Sty 2010 11:57 1787 4
  • #1 10 Sty 2010 11:57
    pochlanaicz
    Poziom 2  

    Witam, problem jest taki, ze przez pierwszych kilka minut w aucie nie dzialaja wycieraczki, migacze, ogrzewanie i pewnie cos jeszcze by sie znalazo. Swiatla dzialaja. Po kilku minutach od zapalenia auta wszystko chodzi ok. Co moze byc przyczyna? Pamietam tylko, ze przed tym zjawiskiem, mialem zamarzniety plyn do spryskiwaczy no i kilka razy probowalem spryskac szybe i po tej akcji to sie zaczelo dziac..

  • #2 10 Sty 2010 18:50
    elpietrek
    Poziom 10  

    wygląda na to ze bsi nie widzi uruchomienia silnika w starszym modelu potrafiła zgnic wiazka w nadkolu wskazuje na to ze po chwili to wszystko wraca jesli to nowszy model na *wiekszych lampach* raczej wskazuje to na bsi sprawdz czy nie dostała sie woda w skutek (sprytnie zamontowanego)np alarmu

  • #3 10 Sty 2010 18:55
    pochlanaicz
    Poziom 2  

    starszy model, pierwszy z dostepnych, wiec tez moze bsi? jak to sprawdzic bo jestem laikiem niestety..

  • #4 10 Sty 2010 19:10
    1078231
    Usunięty  
  • #5 25 Lip 2010 17:47
    marcinlanser
    Poziom 2  

    ja ma podobny problem lecz z migaczami po pewnym czasie przestają działac

 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME