Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Pralka Bosch logixx8 błąd F18

diorek82 11 Jan 2010 11:00 64181 4
    diorek82
    Level 2  
    Witam przeszkałam forum i nic nie znalazłam :cry: a potrzebna mi jest pomoc bo nie wiem co znaczy blad F18 na wyswietlaczu :cry::cry: woda została w pralce i pralka przestała dzialac na płukaniu na programie super krótkim Prosze o szybka odpowiedz Pozdrawiam Ewa[/b]
  • Helpful post
    User removed account
    User removed account  
    diorek82
    Level 2  
    Witam dziekuje za odpowiedz ale nie znam sie i nie wiem co moze byc zepsute ?? pralka stanela przed wirowaniem wiec wydawalo mi sie ze dlatego zostala woda... Dopiero jutro zadzwonie do serwisu bo musze znalesc gwarancje bo pralka nie ma chyba jeszcze roku :( wczesniej bylo wszystko Ok i filr tez byl sprawdzany :(

Dodano po 23 [minuty]:

na google przeczytalam ze bład F18 to kod uszkodzonego modułu i ze prawopodobnie padł wybierak ... moglby mi ktos wytumaczyc łatwiej o co chodzi ??? Pozdrawiam
  • Helpful post
    TomekCarlos
    Level 26  
    F 18 - przekroczony czas opróżniania wody. Może warto jednak spuścić wodę i zobaczyć czy w filtrze nie siedzi żaden przedmiot, włożyć palec i pokręcić wirniczkiem pompy - możliwe że coś wpadło.
    diorek82
    Level 2  
    Witam tak zrobilismy i okazalo sie ze wsówka do włosów byla w filtrze :) pozatym byl czysty Dziekuje za odpowiedzi :)