Witam mam problem z komputerem mianowicie po spaleniu zasilacza i wymianie na nowy chyba uszkodzona została płyta główna objawy są takie: komp wiesza się po otwarciu większej ilości okienek w internecie( 4-5) czasami przy włączaniu tak jakby nie może załapać tzn włącza się i wyłącza parę razy zanim dojdzie do ekranu startowego windows, dodam ze komp został przeczyszczony sprawdzony na innym zasilaczu wiatraki pracują oraz ze cały czas mam otwarta obudowę ponieważ gdy zamknę wiesza się prawie natychmiast.Komputera używam wyłącznie do internetu i filmów i gry w diablo2. chce kupić jakaś używaną bądź nowa płytę w granicach do 100zl góra. Z tego co się orientuje musi to być płyta na socket a gdyż na razie nie chce zmieniać procesora ,może później kupie coś mocniejszego ale tez powiedzmy w granicach do 100 zł chodzi mi o to żeby pasowały obecne pamięci, karta grafiki i muzyczna ( muzyczna może być na płycie zintegrowana nie zależy mi na tym.proszę o jakieś linki z allegro jaka by tu płytę wybrać ewentualnie o jakieś porady na temat naprawy sprzętu....aha i to mój komp