Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

ogrzewanie przedniej szyby alhambra 2002 1.9 auy

czarny.001 21 Jan 2010 13:27 3339 3
    czarny.001
    Level 10  
    witam kolegów przejrzałem wszystkie posty odnośnie grzania szyb i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie gdzie jest umieszczony przekażnik odpowiedzialny za grzanie przedniej szyby i gdzie są podłączone przewody od dołu szyby czy od góry .Proszę kolegów odpowiedz i pozdrawiam
    Andrew_Sam
    Level 10  
    Witam,
    proszę o poradę w sprawie przedniej szyby do Seata Alhambry 1999 - muszę wymienić z powodu pęknięcia szyby. Obecna szyba jest nieogrzewana, czy warto wstawić nową ogrzewaną?
    Andrzej
    deniro18
    Level 15  
    Zalezy czy masz czas wczesniej rano wstac o te 5 minut i skrobac szybe. wedlug mnie ta grzana jest za droga. starczy jak kupisz zwykla i bedziesz ja rano sobie skrobac na mrozie.
    princemb
    Level 1  
    Szyba grzana na allegro na wielu aukcjach kosztuje 350zł i 50zł transport- jest taka firma co wożi po całym kraju.Ja kupiłem osobiście używaną w cenie 350zł i 180zł za wstawienie.Liczy się komfort na lata zimą i jak para nachodzi w czasie deszczu jest super.Miałem podgrzewaną w starym modelu Alhambry a w nowym właśnie zmienilem na grzaną i co ciekawe ze starego modelu pasuje do nowego od 98r chyba do najnowszego modelu nie pasuje ale do przedostatnich po 2000r napewno jest ten sam rozmiar.Myślę że warto mieć grzaną szybę a szczególnie zimą.