Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Niedziałający aparat w Sony ericsson K850i.

kaleta112 21 Sty 2010 19:55 1083 4
  • #1 21 Sty 2010 19:55
    kaleta112
    Poziom 9  

    Witam !!! po tym jak pozbyłem się swojego K550i zakupiłem uzywany k850i a problem jest taki ze nie chodzi mi aparat a dokładniej jak włączam aparat to cały czas jest włączona kamera ... jak przesunę ten przełącznik na kamere jest włączona kamera jak przesunę na aparat to cały czas jest włączona kamera !!! Co z tym zrobić ... probowałem wszystkiego ... proszę o szybką odpowiedź ... PROSZĘ !!!!

  • Pomocny post
    #2 21 Sty 2010 20:15
    max-energy
    Poziom 22  

    Możliwe że jest wyłamany "dzyndzelek" od przełącznika CAM/VID
    Rozkręć telefonik i sprawdź, bo wydaje mi się że ręcznie nie da się przełączyć tych funkicji

  • #3 21 Sty 2010 22:19
    s.bryl
    Poziom 9  

    ostatecznie, jeśli to nie ten "dzyndzelek" jak to ujął max-energy, to może przełącznik należało by cały wymienić..

  • Pomocny post
    #4 21 Sty 2010 22:21
    max-energy
    Poziom 22  

    Ostatecznie można jeszcze soft nowy wgrać...

  • #5 22 Sty 2010 13:54
    kaleta112
    Poziom 9  

    wielkie dzięki dla max-energy .... to był jednak ten "dzyndzelek" nie przeskakiwał na aparat i lekko go poprawiłem i wszystko godzi .... robota zajęła 5 min ;D .. jeszcze raz wielkie dzięki ;]

TME logo Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
TME Logo