Dlaczego drukowana wiadomość nie mieści się na stronie pomimo prawidłowego ustawienia formatu papieru we właściwościach drukarki?
A coś bliżej?
0twardowskia napisał:Dlaczego drukowana wiadomość nie mieści się na stronie pomimo prawidłowego ustawienia formatu papieru we właściwościach drukarki?
Witam, czy zna może ktoś jeszcze jakąś metodę na ten problem??? Ja zmieniałem ustawienia i w IE i w Outlook i dalej nic ..... mam zrobioną własną papeterię w html-u i w wiadomościach wygląda OK ale na wydruku ucina całą prawą stronę ... coś jakby ustawiony był węższy obszar wydruku ....
0Obecne tu wróżki z pewnością wiedzą, jaką masz drukarkę i jej opcje konfiguracyjne.
http://rtfm.killfile.pl
Mam HP all in one C4280 i mam taki sam problem z drukowaniem maili... ucina prawy margines... w opcjach mam "skaluj do formatu papieru A4". Z ta opcja włączoną czy wyłączoną efekt ten sam. W Word i innych drukuje normalnie..
P.S. Nawet przy ustawieniu "skalowania do A5" jest bez zmian! Na pewno nie chodzi tutaj o wadliwą drukarkę, bo jeszcze w podglądzie przed wydrukiem już jest źle..