Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Linksys wrvs4400n - wysoka temperatura

28 Sty 2010 23:30 1532 8
  • Poziom 12  
    Witam wszystkich , posiadam router wrvs4400n ale mam problem z wysoka temperatura mimo tego ze działa dobrze.
    co może być nie tak?
    temperatura jest wysoka zaraz po włączeniu urządzenia na prądu.


    Proszę dbać o formę wypowiedzi i poprawić wszystkie swoje posty.
    Susan
  • Poziom 26  
    Ale jaka temperatura? :) Bo na dworze jest niska... :)
  • Poziom 12  
    taka ze się nie dotkniesz np. do chipa, żebym miał miernik laserowy do mierzenia temp. to bym napisał. a tak nie mam czym zmierzyć ;/
  • Poziom 26  
    Nie wiem jak to urządzenie, ale wiele lubi się nagrzewać i poprawnie działać... A są jakieś inne anomalie? Urządzenie jest nowe?
  • Poziom 12  
    urządzenie jest używane ze stanów już takie dostałem, myślę ze temperatura jest ok 50-60C no i mam 2 takie same urządzenia i tak się nie grzeją.
  • Poziom 26  
    Widocznie jakieś trefne się trafiło... Może zastosuj wentylator lub radiator?
  • Poziom 12  
    radiator jest , no i nie chodzi mi o jakieś przeróbki tylko o rozwiązanie tego w normalny sposób. Nawet jak bym chciał wstawić wentylator to nie mam tam miejsca;/
  • Poziom 26  
    To musisz inne urządzenie sobie załatwić - widocznie to akurat "tak ma"...
  • Poziom 12  
    urządzeń Linksysa mam zawalony cały pokój, nie chodzi o to zęby sobie kopić inne tylko tego chciałbym naprawić, to nie jest router za 100zl tylko kosztuje ok 700zl piechota nie chodzi....
    już się dowiedziałem co jest z nim nie tak, ponoć jest upalony układ (procesor)

    pozdrawiam i dziękuje za wypowiedzi