Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Sprzęt AGD pod zabudowę - wybór

Furmann1 03 Feb 2010 09:31 4867 4
    Furmann1
    Level 12  
    Juz kilka postów napisałem odnośnie pralki i lodówki .Teraz potrzebuje waszej pomocy w wyborze AGD po zabudowę.
    1-Piekarnik
    2-Płyta inukcyjna
    3-Zmywarka

1.Piekarnik pod zabudowę. Do 2000zł (parę złotych mogę dołożyc jak będzie warto).
    Fajnie by było żeby blachy wysuwały się na teleskopach.Pokrętła żeby były wciskane.Turbo obieg.
    2.Indukcja - szerokość 60 cm .Porządna ,mało awaryjna, do 2000zł
    3. Zmywarka do 45 cm. Przyciski wewnętrzne .składane półki tak żeby można było jakąś miskę włożyć.No i żeby była energo i wodo oszczędna i nie myła za długo.Do 1800 zł.
    Chciał bym żeby sprzet był energo oszczędny.Najlepiej klasy A+ i tak żeby nie zepsuł się od razu po gwarancji .
    manana
    Level 14  
    Tylko nie bardzo wiem, jakiej pomocy oczekujesz, czy chcesz, żeby ci polecić firmę, czy może mam ci poradzić gdzie możesz tanio kupić cały ten sprzęt??
    Jeśli chcesz wiedzieć jaką firmę wybrać to mogę ci powiedzieć, że chyba najlepiej będzie jak wybierzesz piekarnik boscha i zmywarkę też tej samej firmy. Niestety mam problem z płytą indukcyjną. A jeśli chcesz wiedzieć gdzie możesz je kupić to polecam magicznaplaneta.pl, bo za zmywarkę Bosch możesz zapłacić jakieś 1700 zł, a za piekarnik 850 zł;)
    Furmann1
    Level 12  
    AOczywiście chodzi mi o firmę i może konkretny model.A co się dzieje z twoja płytą i jaki to model?
    popey111
    Level 21  
    Furmann. Rozejrzyj się i napisz co byś mniej więcej chciał(może jakieś przykladowe modele, coś co się podoba:) A jak kompletnie nie wiesz jak zacząć to napisz maila :) coś poradzę:)
    zwykły człek
    Level 20  
    piekarnik - napisz do czego używasz piekarnika a odpowiem ci co wybrać
    płyta indukcyjna - zdecydowanie Mastercook
    zmywarka 45 cm - ja bym kupował 60 cm, ale jak 45 cm to bosch albo electrolux; ewentualnie ale na prawdę ewentualnie ZBI-478IT fajna za ciekawe pieniądze.