Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Relpol przekaźniki
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

volvo v70 brak zasilania liczników

04 Lut 2010 21:08 4447 12
  • Poziom 12  
    Witam. Mam problem z autem jak w temacie, brak zasilania licznikow nie działa cetralny żadne oswietlenie rozrusznik tez nie kręci.Wogole nic nie dziala tylko jedyne co to radio.Auto to jest chyba z 2000r z silnikiem 2,5tdi.Wszystkie bezpieczniki sprawdzone te z przodu oraz w bagazniku jak i z boku w desce.Zasilania jakieś są, po przekręceniu stacyjki w pierwszą pozycje cyknie jakiś przekaznik a przy probie odpalenia odzywa się następny przekażnik i nic więcej żadna kontrolka na liczniku nie świeci.Wogole auto martwe.Może ktos z kolegów spotkał się z takim przypadkiem? Ja z volvo mam doczynienia pierwszy raz więc będę wdzięczny za jakieś pomysły na zlokalizowanie usterki.Jeszcze coś światła awaryjne też nie dzałąją.Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam
  • Relpol przekaźniki
  • Relpol przekaźniki
  • Poziom 12  
    Akumulator jest nowy
  • Specjalista - Alarmy Samochodowe
    pablobau66ck napisał:
    Akumulator jest nowy
    ale czy napewno naładowany
  • Poziom 12  
    Napewno naładowny na sto procent.To się stało podczas jazdy.Zgasło wszystko dosłownie.Nie działa nic ani zegary zadne podświetlenie światła wogóle nic jedyne co zostało to radio które działa
  • Poziom 12  
    Juz wszystko ok. Własnie niedawno wszyskie kontrolki pięknie zaświeciły i auto juz zyje a było trochę szukania co jest :D
  • Poziom 12  
    Opisz dokładnie objawy.Który rok jaki silnik?
  • Poziom 1  
    Mam problem z moim autem VOLVO s80 2,5 tdi 99r wyłączyłem silnik po powrocie z trasy i już więcej nie zaświeciła żadna kontrolka brak świateł awaryjnych działa tylko lampa podsufitowa i radio bezpieczniki wszystkie sprawdziłem są dobre w bagażniku pod maską ja również w samochodzie akumulator jest sprawny nawet podmieniałem na inny nie można uruchomić silnika nie ma świateł żadnych czy ktoś może mi pomóc
  • Poziom 15  
    Sprawdź czy jest zasilanie na stacyjce
  • Poziom 8  
    pablobau66ck


    co zrobiłeś ? jak naprawiłeś ? nic nie napisałeś !
  • Poziom 8  
    Mam to samo, i u mnie nie wygląda to na przekaźniki(zrobiłem szaradę pozamieniałem ten z tamtym bo takie same siedzą pod maską w skrzynce)(a jak przypuszczam to gdzies tam powinien leżeć problem) chociaż pod kierownica jest jeszcze jedna tablica a tam nie gdzebałem