Proszę o pomoc,
Chciałbym zainstalować system monitoringu wizyjnego. Poszukuję zestawu opartego na rejestratorze z 3-4 kamerami. Oczekiwania: zapis przez 30 dni, kamery min 420 TV
Jedna kamera zewnętrzna rejestrująca wejście przed lokalem.
Jedna kamera wewnętrzna rejestrująca wejście do lokalu ( jak najlepsze zarejestrowanie twarzy osoby wchodzącej)
jedna - dwie kamery rejestrujące sale obsługi.
pomieszczenie o powierzchni ok 3o-35m2 oświetlone światłem sztucznym( żarówki energooszczędne ok 20 szt 20W) wysokość 2,8m
Przed lokalem na zewnątrz lampa metalohalogenowa 70 w.
Czytając trochę tematykę "celuję" w rejestrator Apera PDR-XM3004
nie wiem jakie kamery do tego dobrać czy Apera czy Samsunga czy może Sony.
Zapoznawałem się też z rejestratorami geovision ( trochę drogo) no i z wszytkimi tanimi AVtech, BSC i inne chińskie wynalazki.
Proszę o pomoc i wsparcie.
[/b]
Chciałbym zainstalować system monitoringu wizyjnego. Poszukuję zestawu opartego na rejestratorze z 3-4 kamerami. Oczekiwania: zapis przez 30 dni, kamery min 420 TV
Jedna kamera zewnętrzna rejestrująca wejście przed lokalem.
Jedna kamera wewnętrzna rejestrująca wejście do lokalu ( jak najlepsze zarejestrowanie twarzy osoby wchodzącej)
jedna - dwie kamery rejestrujące sale obsługi.
pomieszczenie o powierzchni ok 3o-35m2 oświetlone światłem sztucznym( żarówki energooszczędne ok 20 szt 20W) wysokość 2,8m
Przed lokalem na zewnątrz lampa metalohalogenowa 70 w.
Czytając trochę tematykę "celuję" w rejestrator Apera PDR-XM3004
nie wiem jakie kamery do tego dobrać czy Apera czy Samsunga czy może Sony.
Zapoznawałem się też z rejestratorami geovision ( trochę drogo) no i z wszytkimi tanimi AVtech, BSC i inne chińskie wynalazki.
Proszę o pomoc i wsparcie.
[/b]