Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

ekspres do kawy:Saeco Royal digital

Ewuska 15 Feb 2010 21:20 4102 7
    Ewuska
    Level 2  
    Kochani ! Pomóżcie.
    Mój ekspres do kawy: Saeco Royal digital bez zarzutu ubija mleko ale kawa zamiast do filiżanki płynie do zbiornika na zużytą kawę !!! Nie mam pojęcia co robić - wyczyściłam filtr w zaparzaczu i... dalej leci nie tam, gdzie powinna.
    Ewuska
    Level 2  
    Huraaaaa!!!sama naprawilam.
    Wyczyscilam jeszcze raz czesc zaparzacza,zmienilam uszczelke przy wylocie kawy,porzadnie skrecilam i.......dziala armata hehehehehe.Jesli wam kawa z ekspresu za wolno albo nie tam gdzie trzeba leci-wyczyscie porzadnie,wysuszcie odkalkujcie i gotowe.
    Pa!!!
    zbb361
    Level 15  
    witam
    gratulacje to zuch dziewczyna
    chętnie zatrudnię Panią do serwisu
    jedna uwaga na przyszłość co do wolnego wypływu kawy
    racja zaklejenie bloku zaparzeniowego to 80% awarii ale.. wolny wypływ może być spowodowany bardzo miałkim mieleniem kawy !
    pozdrawiam
    Ewuska
    Level 2  
    He,heheheheheh
    a to juz wiem,ze drobna kawa nie sluzy ekspresowi(sprawdzilam na swoim ekspresie,O!)a co do serwisu.............to sobie pomysle hihihihiiiii
    Dzieki!!!
    Ewuska
    cezzar
    Level 12  
    Odświeżę. Mam taki problem z tym ekspresem, że po zmieleniu kawy nie ubija jej, nie ma tych 2 charakterystycznych stuknięć, za to są przed zmieleniem! Wcześniej tego nie było. Co się mogło stać?
    szef007
    Level 10  
    Witam.
    Ustawił pan funkcję mielenia na zapas PREGRINDING. Wystarczy ją wyłączyć i będzie mielił przed 2 stukami.
    Zajmuję się naprawą ekspresów do kawy przeznaczonych do domu lub małej gastronomi wolnostojących lub do zabudowy różnych marek masz pytanie dzwoń 501 462-130 od 08.00 do 22.00 nawet weekend.
    cezzar
    Level 12  
    Zgadza się, był ustawiony Pregrinding. Doszedłem metodą prób i błędów. Dziękuję za odpowiedź w temacie.
    Bruno321
    Level 11  
    mam problem z moim SAECO ROYAL DIGITAL PLUS : mianowicie pojawiła się "woda kawowa" wewnatrz która przelewa sie poprzez podstawkę na resztki kawy - widać to po otwarciu pokrywy bocznej . Jak sie przelewje to oczywiście widać to pod ekspresem. Chyba sa do wymiany jakieś uszczelki . Prosze o pomoc