Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Dźwięk.Słuchawki.Creative

palkowski 18 Lut 2010 17:19 849 7
  • #1 18 Lut 2010 17:19
    palkowski
    Poziom 10  

    Problem dotyczy słuchawek. Po włączeniu komputera słuchawki działają około 10 sekundach, aż do wyłączenia. Loterią jest czy będą działać 10 sekund czy tez 2 h.
    Posiadam słuchawki Creative HS-950 gaming.


    Płyta Asus p5q pro
    4gb ramu geil
    redeon 4870
    core quad Q9300

    0 7
  • #2 18 Lut 2010 18:44
    _tl_
    Poziom 17  

    Przetestowales je na jakims innym urzadzeniu audio np mp3, wieza, itp?

    Pozdrawiam.

    0
  • #3 18 Lut 2010 19:30
    palkowski
    Poziom 10  

    Na innym komputerze działają jak należy.

    0
  • #4 18 Lut 2010 19:34
    tronic1
    Spec od komputerów

    Może czarne, zabrudzone styki w gnieździe ? Wyłącz komputer i " psiknij " w gniazdo niewielką ilość płynu typu Kontakt wkładając i wyciągając kilka razy wtyk.

    0
  • #5 18 Lut 2010 20:42
    palkowski
    Poziom 10  

    Nie pomogło

    Dodano po 22 [minuty]:

    Przed chwilą rozkręciłem komputer wszystkie gniazda usb są dokręcone.

    0
  • #6 18 Lut 2010 21:16
    _tl_
    Poziom 17  

    Odswiez sterowniki do sluchawek i odznacz w menadzeze urzadzen na portach usb "pozwol na wylaczenie urzadzenia w celu oszczedzania energii".

    Pozdrawiam.

    0
  • #7 18 Lut 2010 22:02
    tronic1
    Spec od komputerów

    Inne urządzenia USB działają normalnie ?

    0
  • #8 19 Lut 2010 15:57
    palkowski
    Poziom 10  

    Wszystkie usb działają normalnie. Po podłączeniu do drugiego komputera słuchawki działają normalnie. Nie mam pojęcia w czym leży problem.

    Dodano po 15 [minuty]:

    Podłączylem głosniki do komputera i wszystko działa jak należy. Głośniki mają wejscie audio...

    0
  Szukaj w 5mln produktów