Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Webasto AT 2000ST, rozpiska pinów - wtyczka

WELowiec 18 Feb 2010 19:33 6187 10
    WELowiec
    Level 10  
    Witam, poszukuję dokładnej rozpiski pinów we wtyczce sterownika Webasto AT2000ST. Interesuje mnie który pin za co odpowiada i w jaki sposób są numerowane, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć. Dzięki za pomoc :)
    WELowiec
    Level 10  
    Dzięki wielkie :) A wiesz może w jak są numerowane piny we wtyku X6? (tym bodajże 17 pinowym). Bo w innych pdfach do Webasto jest to ładnie rozpisane, a w tym tego brak :D
    MAN Electronics
    VIP Meritorious for electroda.pl
    (':?:') No fakt niema,(':idea:') ale jeżeli masz piecyk to możesz to łatwo rozpisać po kolorach wchodzących przewodów do wtyczki X6 według schematu, na schemacie masz kolory i nr pinów do których dochodzą przewody
    WELowiec
    Level 10  
    Właśnie w ten sposób się za to wziąłem :) Jeszcze raz dzięki za pdfa :D
    miler80
    Level 34  
    W scani diagnoza tych ogrzewań tylko za pomocą panela CTT albo oprogramowaniem producenta pojazdu.
    MAN Electronics
    miler80 wrote:
    W scani diagnoza tych ogrzewań tylko za pomocą panela CTT albo oprogramowaniem producenta pojazdu.

Dokładnie korzysta z innego standardu protokołu.
    omni-bus
    Level 10  
    Kolego który miałeś tą 17 pinową wtyczkę możesz rozrysować na wtyczce gdzie są jakie piny tzn numerowanie pinów bo mam takie webasto ale nie mam ani wtyczki ani kabla a chciałem je podłączyć
    Oscar83
    Level 10  
    Witam
    A czy pompa jest oddzielnie jakoś zasilana? Ponieważ do pompy nie dochodzi prąd a do tej "skrzyneczki" dochodzi i teraz nie wiem czy w tej skrzyneczce jest rozdzielany prąd na pompę i na całą resztę? czy może jakieś inne kable idą.
    MAN Electronics
    Oscar83 wrote:
    Ponieważ do pompy nie dochodzi prąd a do tej "skrzyneczki" dochodzi
    Do jakiej skrzyneczki ? o czym myślisz ?
    Oscar83
    Level 10  
    Już jest zrobione, więc jest już wszystko ok. Chodziło mi o ten piecyk cały.