Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Wiertarka udarowa GSB 18-2 RE

slusarstwo 21 Feb 2010 17:05 4439 6
    slusarstwo
    Level 7  
    Nie mogę znaleźć symbolu złożenia igiełkowego łożyskującego wirnik od strony przekładni zębatych w wiertarce udarowej typ GSB 18-2 RE Boscha. Tam gdzie ośka wirnika zakończona jest zębami i zazębia się z kołem zębatym przekładni. Gdyby ktoś mi pomógł, byłbym bardzo wdzięczny. Tym czasem Dziękuję Serdecznie!
    ElDiablo1212
    Level 18  
    już chciałem pisać ze nie ma w tej wiertarce łożyska igiełkowego od strony zębnika
    ale jest przypomniałem sobie ze są aż 3 wiertarki o takim oznaczeniu
    wydaje mi się ze to jest łożysko igiełkowe tak zwana "dziesiątka" ale najlepszym rozwiązaniem będzie jak zmierzysz suwmiarką grubość walka i średnicę wewnętrzną gniazda

Moderated By retrofood:

Proszę używać dużych liter i znaków interpunkcyjnych.

slusarstwo
    Level 7  
    Dziękuję Serdecznie!
    To prawda, że mogę zmierzyć. Aby to zrobić, muszę ją rozebrać. Ale i tak w sklepie będą wołać numeru katalogowego. Myślę, że są katalogi. Tylko trzeba, mieć do takiego katalogu dostęp. Serwisowcy katalogi mają, ale oni nie chcą zwykłym użytkownikom życia ułatwiać. Pozdrawiam!
    User removed account
    User removed account  
    slusarstwo
    Level 7  
    Łożysko kulkowe jest od strony szczotek. Od strony zębnika jest złożenie igiełkowe. To złożenie się rozsypało. Zawiozłem do serwisu i mi już zrobili. Nie mogłem dłużej czekać. Serdeczne Dzięki!
    retrofood
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Temat zamykam.