Panowie otwieram nowy temat ponieważ takiego przypadku tutaj nie znalazłem. Mianowicie, podjąłem się naprawy zamka centralnego, jak już wyczytałem z tutejszych forum głównym problemem był przegniły przewód(czerwony) zasilania. Po jego naprawie centralny w końcu odpalił( pierwszy raz odkąd kupiłem auto) tylko tu powstał problem zamknęły się wszystkie drzwi + klapa i wlew a otworzyły się jedynie drzwi od kierowcy. Dalsze prace przerwałem ponieważ zrobiło się ciemno. Dodam że auto ma jakiś autoalarm do którego nie dostałem od sprzedającego pilotów(nigdy się nie załączał,są jedynie migające diody, no i dziś znalazłem jakiś sterownik w lewym słupku) Próbowałem rozebrać prawe drzwi lecz przy zamkniętych jest to nie co trudne. Bardzo proszę o jakieś wskazówki bo nie wiem za co się jutro zabrać.
Dodam że drzwi pasażera nie można otworzyć kluczykiem ani tylnych poprzez wyciągnięcie rygla-trzyma lub wraca natychmiast w dół. Co gorsza jest zamknięty wlew paliwa...odcięcie zasilania również nie pomaga.
Dodam że drzwi pasażera nie można otworzyć kluczykiem ani tylnych poprzez wyciągnięcie rygla-trzyma lub wraca natychmiast w dół. Co gorsza jest zamknięty wlew paliwa...odcięcie zasilania również nie pomaga.