Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Potrzebne sterowniki do HP OB 6000 do ATI RAGE MOBILITY

lolu89 27 Lut 2010 01:16 1598 8
  • #1 27 Lut 2010 01:16
    lolu89
    Poziom 15  

    j.w szlak mnie trafia już, systemu nie mogę przeinstalować chwilowo a coś mi się spierdzieliło i nie działa mi grafika :( Przewertowałem i stronę producenta i nic :(
    Gdzie mogę je w końcu znaleźć ??

    0 8
  • #2 27 Lut 2010 01:31
    tzok
    Moderator Samochody
  • #3 27 Lut 2010 18:41
    lolu89
    Poziom 15  

    czyli rozumiem że tylko przeinstalowanie systemu mnie ratuje ?? a jak bym wziął naprawę to pomoże ?? bo nie chce robić formatu, więc nie wiem co robić.

    0
  • #4 27 Lut 2010 18:56
    jankolo
    VIP Zasłużony dla elektroda

    lolu89 napisał:
    coś mi się spierdzieliło i nie działa mi grafika

    Na co liczysz dając taki opis swojego problemu? Na wizytę kogoś z nas u Ciebie?

    0
  • #5 27 Lut 2010 21:13
    sosarek

    Poziom 43  

    Odinstaluj kartę w systemie,zrób restart i powinno samo ją znaleźć oraz zainstalować.Opisz dokładnie problem-grafika nie działa w normalnym trybie czy awaryjnym także,przestaje wyświetlać po uruchomieniu pulpitu czy przed itp.itd.

    0
  • #6 28 Lut 2010 00:10
    lolu89
    Poziom 15  

    Po prostu wyłączyłem komputer, odpaliłem na drugi dzień i już widzę zmiany tzn wszystkie ikony duże bo odpalił się w rozdzielczości 600x480 czy jakoś tak i 16 bitów, wszedłem w ekran żeby to zmienić ale się nie dało, w menadżerze po wejściu w kartę jest napisane "nie można uruchomić urządzenia (kod10)" i tak się zaczął problem. Monitora też żadnego nie widzi i tempo odświeżania jest chyba 10 hz bo wszystko się tnie.

    0
  • #7 01 Mar 2010 20:30
    lolu89
    Poziom 15  

    Zrobiłem jak napisałeś sosarek ale po ponownym włączeniu komputera już nie widzi sterowników.

    0
  • Pomocny post
    #8 01 Mar 2010 22:29
    sosarek

    Poziom 43  

    Niech kolega uruchomi Everesta i poda model chipsetu tej karty lub identyfikator urządzenia

    0
  • #9 01 Mar 2010 23:15
    lolu89
    Poziom 15  

    Już po problemie, wpadłem na inny pomysł, zrobiłem przywracanie systemu i działą bez zarzutów :) Dzięki wszystkim za pomoc

    0