Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Co myslicie o kupnie BMW E46 2,0

litles200 06 Mar 2010 15:19 2462 8
    litles200
    Level 2  
    zastanawiam sie nad kupieniem BMW E46 2,0 130KM rok 2000 i czy kupic w polsce czy za granica a wy co o tym myslicie czy te silniki sa dobre ???
    Anonymous
    Anonymous  
    litles200
    Level 2  
    a 2,5 litra tez comonrej i czy nie jest bardziej awaryjny od 2,0 a samochod jako samochod jest dobry ???
    słowik1989
    Level 11  
    co prawda to prawda że bmw 325 czy nawet 328 są oszczędniejsze od 320. ja osobiście posiadam bmw E46 316 z 2004 r po lifcie z silnikiem 1800 cm 16 V n46 i jestem zadowolony autko na te 1.8 dobrze się zbiera. W zime palił mi 9.3 zaś w lato ok 8.5 litra przy średniej jeździe. Co do awaryjności nie są to awaryjne silniki.
    martin_s83
    Level 11  
    moim zdaniem lepiej kupić e 87
    litles200
    Level 2  
    ja do benzyny juz nie jestem przekonany wolał bym diesela bo na sama benzyne mnie nie stac a gaz jak zacznie sie sypac to panie boze zachowaj miałem bmW seri 5 2,0 w gazie jak zaczoł sie pierdzielic to około 20 mechanikow byłem i zaden nie wiedział co sie stało wiec od tej pory disel
    słowik1989
    Level 11  
    Co do diesla to ja przekonany nie jestem bo co i raz słysze że a to nie ma mocy, że pompowtryskiwacze... niestety nasza ropa na stacjach nie jest wspaniała... Zresztą sama nazwa czy to diesel cze benzyna BMW (Będziesz Miał Wydatki) :)
    dario50
    Level 10  
    Równie dobrze można by napisać BMW ( Będziesz Mieć Wypas) lub (Będziesz Mógł Wyprzedzać) :D
    Ale fakt jest taki że jak auto skatowane lub po przejściach to wydatki i tak będą niezależnie od marki samochodu.
    Potwierdzam co koledzy napisali wyżej,jeśli już coś z e46 w benzynie to tylko 328,ewentualnie 330 ale tu już cena będzie wyższa choć osiągi zbliżone.
    dzimi
    Moderator
    Przeniosłem z "Inne". Proszę czytać opisy działów.