Jak to nie było "Koncerta" na polskim rynku? Był, był...Dama-PIK też się ładnie prezentuje tylko trudno ją teraz zdobyć.

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereRadiowiec 2 wrote:A ja mam opis techniczny Koncerta . Robi wrażenie tyle że konstruktorzy nakomplikowali na TTL-ach zamiast od razu wejść w magistralę I2C . Wtedy by taniej kosztował o połowę . Pozdrawiam !
audiofil92 wrote:Ciekawe... Nigdy o takim radiu nie slyszalem. Ale Pionier to byla nazwa tego radia czy firma ktora go produkowala?
A z ta szerokoscia tasmy to jest roznie... Jedni pisza ze 8mm a jedni 6,3mm itd... Chyba wezme linijke i zmierze poprostu![]()
Pozdrawiam!
audiofil92 wrote:A jaki jest rozmiar samej tasmy? Mnie interesuja 8mm.... Mam ARIE i inne nie podejda xD
A tak przy okazji wiesz co jest nagrane?
audiofil92 wrote:Ciekawe... Nigdy o takim radiu nie slyszalem. Ale Pionier to byla nazwa tego radia czy firma ktora go produkowala?
djlj24 wrote:Kolego Serwis a przypadkiem DAT nie ma taśmy o szerokości 4mm (bo 8mm na pewno jest w Video 8 i Hi8 tylko to zupełnie inna para kaloszy).
(...)
Moderated By dj-MatyAS:
Post nie na temat.
Regulamin p.8.3, 8.4
Ostrzeżenie.
Pablo1964 wrote:Coś mi podpowiada, że mylisz pojęcie kaset metalowych (METAL, typ IV) i żelazowych (NORMAL, FERRO, typ I). Sprawdź w instrukcji do magnetofonu, czy przypadkiem nie mam racji.