To nie wpadki konstruktorów, trochę zbiegacie z tematem.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therediodabg wrote:barto125 wrote:To nie wpadki konstruktorów, trochę zbiegacie z tematem.
Jak to nie wpadka konstruktora ???
Mógł konstrukor przewidzieć że elementy silnika muszą być jednak twardsze niż butelka po pepsi !
diodabg wrote:Przy wymianie rozrządu, jeśli jakiś element wymaga odkręcenia śruby/nakrętki przeważnie wymienia się ją na nową.Jak to nie wpadka konstruktora ???
Mógł konstrukor przewidzieć że elementy silnika muszą być jednak twardsze niż butelka po pepsi !
Alfred_92 wrote:To równie dobrze można powiedzieć że wpadką jest stosowanie delikatnych świec żarowych w 3/4 samochodach jeżdżących po ziemi.
barto125 wrote:Przy wymianie rozrządu, jeśli jakiś element wymaga odkręcenia śruby/nakrętki przeważnie wymienia się ją na nową.
Kolega nie napisał jakie auto, przy czym ta szpilka poszła, więc nie wiem, ale podejrzenie moje takie, że powinna być wymieniona na nową, a nie była.
fjodek wrote:materiał z którego zrobiona jest głowica jest za miekki , a pekajaca szpilka to tez chyba gówniany materiał
kybernetes wrote:A co pomoże serwisowanie, oleje etc. w Ducato 3.0, jak tam woda z podszybia wali na świece
mateuszTYGRYS wrote:wlaczniki hamucla postojowego elektrycznego passat..
nie udal sie nie na desce kolo kierownicy ..
no to przenisli nizej i co ..?
Karaczan wrote:Ogólnie elektryczny ręczny to po prostu genialny wynalazek.
SAWEK101 wrote:Ciekawostka zdejmiesz pasek z alternatora a komputer mówi wszystko ok można jechać
SAWEK101 wrote:Tak w renówkach jest linka do odpuszczania tylko nie wiele da jak ci zostanie w ręku albo ci klocki przymarzną, ale przynajmniej do wymiany klocków nie musisz mieć kompa, czasami tylko trzeba zdjąć klemę.
krzysiekg7 wrote:SAWEK101 wrote:tylko nie wiele da jak ci zostanie w ręku albo ci klocki przymarzną,
Prawdopodobieństwo dokładnie takie samo jak w przypadku tradycyjnych rozwiązań...
SAWEK101 wrote:tęsknię za viki A tam nic nie robiłem przy elektryce przez 5lat tylko jeździłem.
SAWEK101 wrote:Kolego witamy w teraźniejszości, samochody które same jeżdżą już są i przejechały bez kolizji do tej pory miliony km
SAWEK101 wrote:Jeśli chodzi o ręczny w renault to z uważam że jest to dobry wynalazek na tle konkurencji, tak samo karta jest ok tylko slot z zamkiem na nią jest do kitu bo się uszkadza