Temat z dnia dzisiejszego Peugeot Bipper 1,3 HDI wymiana świec żarowych , demontaż turbiny , DPF-u , osłon wydechu itp 4 godziny roboty ;(
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therebizon_126 wrote:Fiat ducato/jumper/boxer
Silnik forda,notorycznie rozklejające sie koła pasowe które jeśli sie w porę nie zdiagnozuje przecinają osłonę rozrządu
Zacinająca sie stacyjka
Wieczne problemy z układem elektrycznym pękające/urywające sie kable
Korodujące styki
Dostęp do filtra paliwa dosyć dobry po zdemontowaniu lewego reflektora
Wszystkie te atrakcje znajdziesz w w wymienionym aucie już poniżej 100 tys przebiegu
saron22 wrote:Nie pamietam czy ktoś juz o tym pisał ale wg mnie dużą wpadką bylo umieszczenie zamka do otwierania maski pod znaczkiem "FORD" w Mondeo, Focusie itd
Przemo9826 wrote:Przyznać się, kto 15 minut szukał rączki do otwierania maski pod kierownicą? Szatańskie rozwiązanie z tym kluczykiem w znaczku
Przemo9826 wrote:saron22 wrote:Nie pamietam czy ktoś juz o tym pisał ale wg mnie dużą wpadką bylo umieszczenie zamka do otwierania maski pod znaczkiem "FORD" w Mondeo, Focusie itd
Przyznać się, kto 15 minut szukał rączki do otwierania maski pod kierownicą? Szatańskie rozwiązanie z tym kluczykiem w znaczku
saron22 wrote:Nie pamietam czy ktoś juz o tym pisał ale wg mnie dużą wpadką bylo umieszczenie zamka do otwierania maski pod znaczkiem "FORD" w Mondeo, Focusie itd
marac wrote:Narzekacie. Np Freelander ma z prawej strony i też można się naszukać
Alfred_92 wrote:bizon_126 wrote:Fiat ducato/jumper/boxer
Silnik forda,notorycznie rozklejające sie koła pasowe które jeśli sie w porę nie zdiagnozuje przecinają osłonę rozrządu
Zacinająca sie stacyjka
Wieczne problemy z układem elektrycznym pękające/urywające sie kable
Korodujące styki
Dostęp do filtra paliwa dosyć dobry po zdemontowaniu lewego reflektora
Wszystkie te atrakcje znajdziesz w w wymienionym aucie już poniżej 100 tys przebiegu
Czy te samochody nie mają pod maską jednostki Fiata?
BRYS_ wrote:Profesjonalne ukrycie dźwigni otwierania pokrywy było w Suzuki Vitara.Naszukać a przypomniećChwilka co to było ? Skoda 105,120?(mogę się mylić-lat kilka mineło-ale samochód tej klasy
)jakaś klamka,od otwierania czegoś(maska? bagażnik? klapka wlewu paliwa?) dostępna/widoczna po otwarciu jak się nie myle tylnych lewych drzwi.To dopiero było profesjonalne ukrycie
![]()
misiek-888 wrote:I Samurai, niejeden sie naszukał ,na wkurzał
Alfred_92 wrote:Zdradźcie koledzy tajemnicę gdzie jest to cudeńko ukryte. Z tego, co pamiętam, to chyba część maluchów miało rączkę od otwierania maski z lewej strony kierownicy, a inne z prawej (na pewno była różnica pomiędzy FL a starym z początku lat 80).