Renault panewki bez zamkow czeste obracanie sie
wadliwe wtryski renaut 1,5 a takze pompy
Dodano po 1 [minuty]:
silniki bmw 2,0 urywajace sie waly na 4 korbie ;/

Dodano po 1 [minuty]:
silniki bmw 2,0 urywajace sie waly na 4 korbie ;/
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereQuote:fiacik srejcento przewód hamulcowy metalowy od pompki do koła prawy przedni ma długość 180cm w takim kurduplu....
belcho99 wrote:
Wymiana tylnego łożyska touran bez rury 2 metry nie idzie odkręcić głównej "śrubki", zwykły ( nie do TIR-ów) klucz pneumatyczny wymięka.
VW "niubitel" 2,0 dostęp do filtra oleju, jeżeli nie jest bardzo mocno dokręcony problemu nie ma. Gorzej jak jest niestety baaardzo mocno dokręcony i zastany jak mi się trafiło. Dostępu kluczem ni z góry ni z dołu ani taśmowym ani łańcuchem, przebicie łapką mija się z celem bo i tak nie ma ruchu, rozwiązanie jest banalne wystarczyło by żeby producenci dali na dnie filtra 2 zęby lub tzw." nakrętkę" by czymś toto odkręcić ale po co. . .
Wyrazy pogardy również za napompowane listwy progowe garbusa 2 ileż się trzeba nacudować, żeby toto na podnośnik wsadzić i nic nie połamać.
toku74 wrote:W Touranie problemów nie ma. Trzeba, tylko przeczyścić wystający koniec gwintu. A skoro to śrubka chyba tylko 14 więc rura 2 m ją urwie albo obrobi XZN'a
belcho99 wrote:Tak się składa ze mam stenhoja ;-D
Wyposażenie na bieżąco uzupełniam na ile środki pozwalają do terracana nakładka już jest, mówisz, żeby gwint wyczyścić, a próbowałeś do niego tam podejść czy tylko piszesz co ci do głowy wpadnie. Człowiek się uczy całe życie i głupi umiera i nie ma takiego co wszystko ogarnie i naprawi. A chociażby wykupił wszystkie narzędzia z kilku sklepów i tak zawsze czegoś zabraknie.
GSMUnlock wrote:Renault Modeus, wymiana żarówki przedniego reflektora mmm... sama przyjemność.
Przemo9826 wrote:Przecież masz zaślepki w nadkolach.... Skręcasz kołami, jak prawa żarówka to w prawo, i wymiana żarówki trwa moment, no chyba że kostka wytopiona.
andexp wrote:Na podnosniku stoi Espace II. Wchodzi klient, patrzy się na ten samochód i po chwili mówi:
"Miałem kiedyś takie auto. Po nim stać mnie na każdy samochód"
Przemo9826 wrote:andexp wrote:W Megane II tez zdejmuję.
Przecież masz zaślepki w nadkolach.... Skręcasz kołami, jak prawa żarówka to w prawo, i wymiana żarówki trwa moment, no chyba że kostka wytopiona.
Strumien swiadomosci swia wrote:Nie wiem gdzie takie miejskie legendy są tworzone o espasach?
grochogrocho wrote:gumowy pasek rozrządu na stałe pracujący w oleju.
barto125 wrote:Olej rozpuszcza niektóre gumy.