Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i piszę ponieważ liczę na pomoc
Jestem w trakcie kończenia remontu w moim mieszkaniu i muszę już zacząć wybierać sprzęt do kuchni bo inaczej będę miała tylko meble :/
Bardzo proszę o podpowiedzi na jakich markach najlepiej się skupić i na co trzeba zwracać uwagę. Nie potrzebuję sprzętu nafaszerowanego mnóstwem funkcji, z których nie będę korzystać, mam ograniczony budżet więc szaleć nie mogę.
Potrzebuję:
- lodówkę wolno stojącą, wysokość od 177 cm do 185 cm, w kolorze srebrnym lub inox
- piekarnik + płyta gazowa do zabudowy
- zlew, chyba granitowy - lepiej się sprawują niż te z inoxu?
- okap kuchenny, mam wolne miejsce na szer. 60 cm
- mikrofalę - nie musi być do zabudowy
- pralkę - i tu jest mały problem, moja łazienka nie jest duża więc pralka może mieć maksymalnie 45 cm głębokości - jakby miała mniej to bym się bardziej cieszyła
wsad minimum na 5 kg.
Bardzo proszę o opinie sprzętu, którego wy używacie.
Z góry dziękuję!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i piszę ponieważ liczę na pomoc

Jestem w trakcie kończenia remontu w moim mieszkaniu i muszę już zacząć wybierać sprzęt do kuchni bo inaczej będę miała tylko meble :/
Bardzo proszę o podpowiedzi na jakich markach najlepiej się skupić i na co trzeba zwracać uwagę. Nie potrzebuję sprzętu nafaszerowanego mnóstwem funkcji, z których nie będę korzystać, mam ograniczony budżet więc szaleć nie mogę.
Potrzebuję:
- lodówkę wolno stojącą, wysokość od 177 cm do 185 cm, w kolorze srebrnym lub inox
- piekarnik + płyta gazowa do zabudowy
- zlew, chyba granitowy - lepiej się sprawują niż te z inoxu?
- okap kuchenny, mam wolne miejsce na szer. 60 cm
- mikrofalę - nie musi być do zabudowy
- pralkę - i tu jest mały problem, moja łazienka nie jest duża więc pralka może mieć maksymalnie 45 cm głębokości - jakby miała mniej to bym się bardziej cieszyła

Bardzo proszę o opinie sprzętu, którego wy używacie.
Z góry dziękuję!