Brak mocy, co może być przyczyną? Zapaliła się kontrolka "check engine", auto nie chce przyśpieszać, nie dymi.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therejabko26 wrote:turbina jest sprawna zapaliła śię kontrolka check ponownie nie wiem co robić
sylwekkk wrote:mam podobny problem gdy zaczynam dynamiczniej przyspieszac czasem samochód traci tak jakby moc (przyspiesza jak by miał z 10 koni) w zime to sie zdarzało co i rusz a teraz jak jest cieplej dużo rzadziej w warsztacie mówią ze turbina ale ja nie był bym tego taki pewien
sylwekkk wrote:A co obstawiasz?mam podobny problem gdy zaczynam dynamiczniej przyspieszac czasem samochód traci tak jakby moc (przyspiesza jak by miał z 10 koni) w zime to sie zdarzało co i rusz a teraz jak jest cieplej dużo rzadziej w warsztacie mówią ze turbina ale ja nie był bym tego taki pewien
Motronic wrote:jarroQ wrote:lub zimne luty...
Chcesz warna za pisanei bzdur?
Motronic wrote:Powiedz jak moga powstać zimne luty w MAF Boscha?
sylwekkk wrote:to mogło by być coś z tego, tylko jak sprawdzić co zawodzi.
carrot wrote:Po za tym tam jest już chyba grucha z czujnikiem położenia, więc od razu powinno wywalić błąd przy zapieczonej kierownicy
sylwekkk wrote:...wtedy mi powiedzieli ze mam turbine do wymiany ale jak poczytałem fora to na 99% nie turbina.
jarroQ wrote:A jak w drugim będzie popsuta?Żenada-to ma być diagnoza?
Przepływomierz sprawdzisz potem podmieniając od innego auta.