Centralny Inferno zamontowany do VW Golf 2, wszystko śmigało dobrze, prawdopodobnie do momentu gdy padła mi bateria przy pilocie, między czasie wymieniałem jeszcze akumulator bo na wcześniejszym mi całkiem resetowało ( zamek, zegar) no i później kupiłem nową bateryjkę no i pojawił się problem, w ogóle nie reagowało na pilota no to myślałem że trzeba zaprogramować, coś porobiłem według znalezionej instrukcji ( ale nie wiem czy to instrukcja od tego) no i teraz centralny z pilota zamyka, ale już nie otwiera, przy wciśnięciu 'wyłącz' słychać dwa piknięcia w centralce, ale siłowniki nie reagują, przy ponownym naciśnięciu zamiast otwierać zamyka. Znalazłem jakąś instrukcję obsługi firma AMT, na obrazku centralka i wszystko się zgadza, więc to pewnie będzie od tego, tylko że w tym nie ma nic konkretnego, chcąc wejść w stan programowania ( wciśniete oba guziki) wg instrukcji dioda powinna szybko pulsować, natomiast pulsuje normalnie i do tego załacza się syrena alarmowa, w tym samym punkcie pisze że jeżeli aktywna jest funkcja antynapadu należy ją skasować, ale postępując według instrukcji nic się nie dzieje. Co by tu można jeszcze sprawdzić??