Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Gdzie kupić narożniki i uchwyty kolumnowe? Kraków

Rhaziell 12 Apr 2010 23:16 2175 3
    Rhaziell
    Level 10  
    Witam

Poszukuję sklepu, w którym mógłbym dostać narożniki i uchwyty kolumnowe tj. te z STX, na terenie Krakowa?

Przeszukałem google, kilka sklepów z wyrobami metalowymi, nawet stoiska na Tomexie. Jedyne co mi zostało, to sklepy audio, ew. car audio, ale przeszukując ofertę w.w na stronach internetowych, nie natrafiłem jeszcze na takie akcesoria.

Z allegro nie korzystam jeszcze, bo przesyłka będzie kosztować dwa razy tyle co sam towar.

Zorientowanych proszę o pomoc :)

Pozdrawiam
    Rhaziell
    DjMapet
    Level 43  
    Tyle, że w sklepie zapłacisz sporo więcej a ile się najeździsz, naszukasz, zanim kupisz to czego potrzebujesz.
    Kiedyś potrzebowałem czterech, nietypowych (jak w paczkach OHM-a) narożników. Straciłem na poszukiwaniach kilkanaście godzin, spaliłem paliwa za ok 50 zł, ale i tak w końcu kupiłem na serwisie aukcyjnym, co razem z przesyłką kosztowało mnie ok 20 zł. Czasem to co się wydaje drogie a daleko, okazuje się tańsze od tego co blisko :-).

Pozdrawiam.
    Rhaziell
    Level 10  
    Dzięki za odpowiedź.

Z założenia ma być to projekt wykonany po najniższych kosztach, ale nie chcę też schodzić poniżej pewnego "przyzwoitego" poziomu, jaki wypadałoby zachować dla piecyka.
    Co do paliwa - jeżdżę skuterem, więc koszta są minimalne.

Czekam na dalsze informacje :)
    Rhaziell
    Level 10  
    Nikt nie odpisuje, a ja znalazłem sklep, który sprowadza akcesoria głośnikowe i nie tylko z www.monacor.pl. Na dodatek, na zamówione przeze mnie części udzielił mi 5% rabatu w stosunku do cen podanych w hurtowni :)

Sklep ten to D&M

ul. Kordiana 60/49
    30-653 Kraków

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=16601779

Łącznie za narożniki metalowe i dwa uchwyty plastikowe zapłacę 20zł.
    Temat chyba do zamknięcia.