Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Co kupić do kuchni , indukcja , piekarnik , zmywarka

Hucul 13 Apr 2010 09:13 3452 2
    Hucul
    Level 39  
    Moja mama robi remont w kuchni i poprosiła mnie o pomoc w wyborze sprzętów .
    Po przeczytaniu różnych tematów kupiliśmy już lodówkę Electroluxa - mama jest bardzo zadowolona . Teraz przyszła kolej na płytę indukcyjną , piekarnik , niedużą zmywarkę .
    Mamie bardzo podoba się płyta MASTERCOOK IDE64Z S chodzi jej głównie o to duże pole , do tego wymyśliła piekarnik SAMSUNG BT63TDST .
    W postach które czytałem polecaliście też Mastercook MF 770 CX , proszę o opinie na temat tych sprzętów lub propozycje innych w podobnej cenie .
    Zmywarki jeszcze nie wybraliśmy , ale do tej pory rozglądałem się w Siemensach i Boschach .
    zwykły człek
    Level 20  
    Więc po kolei:
    - płyta indukcyjna - świetny wybór i nic dodać nic ująć, za te pieniądze większego wypasu nie znajdziesz.
    - piekarnik - jeśli dużo używa zwłaszcza do mięs i przez to często brudzi, to też ideał, bo ma czyszczenie pyrolityczne (emalia również na drabinkach) i co najważniejsze katalizator spalin, więc nie wali w całej chacie.
    Dodatkowo oni zawsze mają jakąś promocje typu: kup 3 urządzenia, a 4 dostaniesz za 1 zł lub z mega rabatem. Oprócz tego dostaniesz zestawy garnków lub inne gifty za free, więc warto wziąć to pod uwagę, bo jak odejmiesz tą wartość od tego, co zapłacisz za pozostałe rzeczy, to czasem wychodzi wypas za śmieszne pieniądze. Wszysto pewnie jest na ich stronie www, więc sobie poczytaj.
    Hucul
    Level 39  
    zwykły człek wrote:
    ... piekarnik - jeśli dużo używa zwłaszcza do mięs i przez to często brudzi, to też ideał, bo ma czyszczenie pyrolityczne (emalia również na drabinkach) i co najważniejsze katalizator spalin, więc nie wali w całej chacie...

Dzięki , co do płyty to miałem takie przeczucie ;) Jeśli dobrze rozumiem to piszesz o piekarniku Mastercooka ?

Trochę słaby odzew , aż jeden post :| może ktoś ma jeszcze jakieś pomocne sugestie ?