mam taki mikrofon kolor szaro biały wydaje mi sie że to jakiś polski wynalazek i nie wiem czy działa :? podłaczam go do przedwzmaka do mikrofonu dynamicznego (przedwzmak na 100% sprawny sprawdzałem na innym mikrofonie dynamicznym ) i nic nie słychać podam kolory kabelków jakie wychodzą i opory jakie pokazuje omomierz może ktoąś bedzie wiedział jak temn wynalozek podłaczyć
i czy to w ogóle sprawne
kolory to kabel 3 żyłowy + oplot ekranujący : zielony, biały,czerwony
czerwony zielony około 2k om
czerwony biały ok 35om
biały zielony około 2 k
generalnie wnioskuje że to mikrofon dynamiczny bo to na 60% polska konstrukcja (md-mikrofon dynamiczny tak mi sie wydaje tylko po co to 3 d? 8) ) pozatym wyglądem przypomina dynamiczny ale aż 3 kable ?
wydawało mi sie że to dynamiczny stereo zielony masa a czerwony i biały to lewy prawy poidłączałem a tu nic możer jakieś cichutkie pierdnięcia
jak mocno sie puknie ale pozatym nic
może ktoś to miał i wie jak to działa ? nobo szkoda wyrzucać a by sie przydał
PS między oplotem a którym kolwiek kablem omomierz pokjazuje nic nawet na zakresie 2Mom pokazuje przerwe wnioskuje więc że oplot jest tylko do ekranowania od zakłócen nie jest podłączony 8)

kolory to kabel 3 żyłowy + oplot ekranujący : zielony, biały,czerwony
czerwony zielony około 2k om
czerwony biały ok 35om
biały zielony około 2 k
generalnie wnioskuje że to mikrofon dynamiczny bo to na 60% polska konstrukcja (md-mikrofon dynamiczny tak mi sie wydaje tylko po co to 3 d? 8) ) pozatym wyglądem przypomina dynamiczny ale aż 3 kable ?
wydawało mi sie że to dynamiczny stereo zielony masa a czerwony i biały to lewy prawy poidłączałem a tu nic możer jakieś cichutkie pierdnięcia
jak mocno sie puknie ale pozatym nic
może ktoś to miał i wie jak to działa ? nobo szkoda wyrzucać a by sie przydał

PS między oplotem a którym kolwiek kablem omomierz pokjazuje nic nawet na zakresie 2Mom pokazuje przerwe wnioskuje więc że oplot jest tylko do ekranowania od zakłócen nie jest podłączony 8)