Witam.
Korzystałem już z pomocy na tym forum i jestem zadowolony.
Teraz chciałbym zapytać o wybór lodówki.
Moja lodówka musi spełniać 3 podstawowe warunki:
- mało a najlepiej kompletnie nieawaryjna
- duża, przestronna
- funkcjonalna.
Przeszukując strony producentów znalazłem te oto lodówki:
1. BOSCH KGN49A73 - najdroższa i chyba najlepsza, ale niestety najmniejszy zamrażalnik
2. INDESIT PBAA 34 V X - dużo tańsza ale wygląda przyzwoicie, największy zamrażalnik
3. ELECTROLUX ERB40033X - w podobnej cenie do Indesita, zamrażalnik trochę większy niż u Boscha.
Te trzy modele wydają mi się najlepsze, głównie ze względu na rozmiar. Ze względu na cenę oraz pojemność zamrażalnika najpoważniej zastanawiam się nad wyborem INDESITa.
Czy to dobry wybór
W razie czego trafiłem jeszcze na trochę tańszy model BOSCH KGV39Y42.
Proszę o pomoc. Może są jeszcze jakieś inne lodówki, na które powinienem zwrócić uwagę?
Korzystałem już z pomocy na tym forum i jestem zadowolony.
Teraz chciałbym zapytać o wybór lodówki.
Moja lodówka musi spełniać 3 podstawowe warunki:
- mało a najlepiej kompletnie nieawaryjna
- duża, przestronna
- funkcjonalna.
Przeszukując strony producentów znalazłem te oto lodówki:
1. BOSCH KGN49A73 - najdroższa i chyba najlepsza, ale niestety najmniejszy zamrażalnik
2. INDESIT PBAA 34 V X - dużo tańsza ale wygląda przyzwoicie, największy zamrażalnik
3. ELECTROLUX ERB40033X - w podobnej cenie do Indesita, zamrażalnik trochę większy niż u Boscha.
Te trzy modele wydają mi się najlepsze, głównie ze względu na rozmiar. Ze względu na cenę oraz pojemność zamrażalnika najpoważniej zastanawiam się nad wyborem INDESITa.
Czy to dobry wybór
W razie czego trafiłem jeszcze na trochę tańszy model BOSCH KGV39Y42.
Proszę o pomoc. Może są jeszcze jakieś inne lodówki, na które powinienem zwrócić uwagę?